Gündem:
GÜLTEKİN AVCI TUTUKLANDI
GÜLTEKİN AVCI TUTUKLANDI

Bugün Gazetesi yazarı ve tutuklu Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatlığını yapan Gültekin Avcı ile aynı operasyonda gözaltına alınan 6 polis tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Avcı ile 3 polisin tutuklanmasına karar verdi.

İzmir Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 18 Eylül cuma günü gözaltına alınan Gültekin Avcı ve 7 polis, aynı gün İstanbul Terörle Mücadele Şubesi'ne getirilmişti. Polislerden 1'i emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Avcı ve 6 polis ise emniyetteki işlemlerinin ardından "Silahlı Terör örgütü üyesi olmak" iddiasıyla tutuklama talebiyle Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.  Avcı ve 6 polisin ifadesini Nöbetçi İstanbul 2. Sulh Ceza Hakimliği aldı. Mahkeme, Avcı ve 3 polis memurunun tutuklanmasına karar verdi.  



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku