Gündem:
HAKAN ŞÜKÜR'DEN DAVUTOĞLU'NA TWEET BOMBARDIMANI
HAKAN ŞÜKÜR'DEN DAVUTOĞLU'NA TWEET BOMBARDIMANI

AKP'den istifa eden Milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dış politikasını yerden yere vurdu.

AKP'den istifa eden Milletvekili Hakan Şükür, ABD'nin PKK'nın kolu olan PYD'ye silah yardımı yapmasını, "'Stratejik Derinlik' bu olacağı fark edemedi mi?" sözleriyle eleştirdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün Akil İnsanlar Heyeti toplantısında, "PKK'nın çekilmediğini biliyorduk ama kamuoyuna deklare etmedik" sözlerini ise, Hakan Şükür, "Nasıl yorumlamak gerek? Bilen beri gelsin" diyerek eleştirdi.

Hakan Şükür'ün Twitter'dan yaptığı açıklamalar şöyle:

Başbakan Davutoğlu'nun "PKK'nın çekilmediğini biliyorduk ama kamuoyuna deklare etmedik" demesini nasıl yorumlamak gerek? Bilen beri gelsin.

'Stratejik Derinlik' bu olacağı fark edemedi mi? ABD: Kobani'deki Kürt kuvvetlere (PYD) havadan silah yardımı yaptı.

ABD'nin diyalog kurup, yardım yapmasının ardından ilgili bölgede artık PYD ve Kandil tek muhatap kabul edilirse bundan sonra kim şaşırır?

PYD'nin silahlandırılması Suriye'deki özerk PYD yönetiminin ABD tarafından tanınması demek. Süreci hükümet görememiş olacak ki hala sessiz!

Son gelişmelerle Başbakan'ın: "Birileri sözünü tutup çözüm sürecinde, silahları çıkarsaydı PYD'ye farklı bakardık." sözü de pek manidar!




Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ben 10 yıl önce

hayret meclise bile sayılı olarak görünen hakan şükürün bu siyasi potansiyelişaşırtıcı kimden akıl alıyor yada kpya çekiyor ki

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku