Gündem:
HASAN ATİLLA UĞUR'a YAPILAN PKK SALDIRISINA VATAN'dan JET YANIT!
VATAN PARTİSİ AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYINA BÖLÜCÜLERDEN BALTALI SALDIRI!

Vatan Partisi Genel Sekreteri Dr. Serhan Bolluk: "Aydın Milletvekili Adayımız Hasan Atilla Uğur’a yapılan saldırıyı lanetliyoruz."

Vatan Partisi Genel Sekreteri Dr. Serhan Bolluk, Aydın Milletvekili adayı Em. Albay Hasan Attila Uğur’a yapılan saldırıyı lanetleyen bir basın açıklaması yaptı.

Bolluk’un açıklaması şöyle:

Vatan Partisi Aydın Milletvekili Adayı, Öcalan'ı sorgulayan komutan Em.Albay Hasan Atilla Uğur ve çalışma ekibi seçim çalışmaları sırasında bölücülerin saldırısına uğradı.

20 kişilik bölücü grup önce “Sen Apo’yu mu sorguladın? –Vatanınızı sinkaf ederim -Sen ajan mısın” gibi sözlü sataşmalarda bulundu.

Ardından ellerinde balta, bıçak ve sopalar bulunan grup, saldırdı.

Aydın ili Bozdağan ilçesinde seçim bürosu açılışında düzenlenen saldırıda Uğur ve çalışma ekibinden yaralanan olmadı.

Emniyet birimlerinin seçim bürosuna 200 metre uzaklıkta olmalarına rağmen olay yerine 45 dakika sonra gelmeleri de dikkat çekti.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Adayımız Atilla Uğur, 1999 yılında İmralı’da Abdullah Öcalan’ı sorgulamıştı.

Sorgu görüntüleri kamuoyuna açıklanmıştı.

Abdullah Öcalan’ın Alb. Atilla Uğur karşısındaki hali, PKK’da büyük etki yarattı.

Milletvekili Adayımız E. Albay Hasan Atilla Uğur’a yapılan bu menfur saldırıyı lanetliyoruz. 

Partimiz, Aydın’da seçim çalışmalarına devam etmekte olup, bu saldırıyı yapanlara karşı gerekli yasal işlemlere  başlamıştır.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku