Gündem:
HAVADAN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER KORKUTTU

HAVADAN ÇEKİLEN GÖRÜNTÜLER KORKUTTU

Heyelan, iki gün önce Bolu’nun Göynük ilçesi Himmetoğlu köyünde meydana geldi. Köyde kömür çıkartmak için kazılan alanda meydana gelen heyelanın büyüklüğü havadan çekilen görüntülerle gözler önüne serildi. Heyelanın olduğu bölge ağır hasarın meydana geldiği 1 evin yanı sıra, tedbir amaçlı boşaltılan 5 evde inceleme çalışmaları sürüyor. Bu kış günlerinde evsiz kalan köylü gündüzleri dışarıda yaktıkları ateş ile ısınıyor. Heyelan dolayısıyla mağdur olan köylü vatandaşlar durumun bir an önce düzeltilip yaşadıkları mağduriyetlerinin giderilmesini istiyor. Heyelanda en ağır hasarı alan evde yaşamakta olan Fatih Kaya ve Maviye Kaya yaşadıkları korku dolu anları anlattı.

“Canımızı kurtarabilmek için sadece kaçtık”

Heyelanda ağır hasarı alan evde yaşamakta olan Fatih Kaya, evlerinde bir aydan beri çatlaklar oluştuğunu ve durumu yetkililere bildirdiklerini belirterek, “Kış günü ne yapacağız. Biz bu termik santrelin yetkililerinden kış günü yardım istiyoruz. Kazı aşağı yukarı bir buçuk senedir sürüyor. Bir aydan beri çatlaklar oluşuyordu." dedi.



İHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku