Gündem:
HAVALİMANI TAKSİCİLERİNE TERÖR EĞİTİMİ

HAVALİMANI TAKSİCİLERİNE TERÖR EĞİTİMİ

Atatürk Havalimanı'na yapılan saldırıya  teröristlerin taksiyle gelmeleri üzerine emniyet birimleri, taksicileri eğitim vermeye başladı. Taksicilere teröristlerin nasıl teşhis edileceğine ilişkin bilgiler veren Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aynı zamanda ihbar için de çekinilmemesi gerektiğini anlattı. Taksiciler de havalimanında karşılaştıkları güvenlik eksikliklerini emniyet mensuplarıyla paylaştı.

Atatürk Havalimanı'nda taksici esnafına ait kooperatif binasında yapılan eğitimler hakkında bilgi veren Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi Başkanı Fahrettin Can, havalimanında çalışan tüm taksicilerin bu eğitimden yararlanacağını belirterek, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını yapan kişilerin bir taksiyle geldiğini anımsattı. Can, taksicileri bazı konularda uyardıklarını ve saldırıyı yapan teröristlerin mont giymesinin dikkat çekici olduğunu dile getirerek, "O sıcak havada, içerideki bu işi fark eden arkadaşımız kadar, o taksicinin de daha uyanık olması gerekirdi. Çünkü Fatih'ten taksiye biniyorlar. Bu sıcakta üçünün de sırtında mont vardı. 'Bu mutlaka onun dikkatini çekmeliydi' diye düşünüyorum" dedi.

CAN: TAKSİCİLERİN FAHİŞ FİYAT İSTEDİĞİ İDDİASINI KABUL ETMİYORUZ

Başkan Fahrettin Can, bir basın mensubunun terör saldırısının ardından taksicilerin yolcuları taşımak için fahiş fiyatlar istediğine yönelik iddialarla ilgili bir sorusu üzerine şöşyle konuştu:

"Bizim üç tane cenazemiz var, bir tane ağır yaralımız var. On tane çeşitli yerlerinden yaralanan arkadaşlarımız var ama şu anda onların hepsi sanki unutuldu. Yani canımız gitti, malımız gitti. Bunların hiçbiri şu anda konuşulmuyor. Sadece sosyal medyada birinin, twitter'dan 'taksiciler fahiş fiyatla yolcu taşıyor' diye böyle bir tivit  atmasıyla, olay gündeme geldi. Biz bunu kesinlikle kabul etmiyoruz. Biz bunu alçaklık ve namussuzluk olarak görüyoruz. Bir depremde enkaz altında kalan bayanın kolundaki bilezikleri kesip almakla ya da hasta veya ağır yaralı birinin böbreklerini çıkarıp almakla bunun arasında bir fark göremiyorum. Böyle bir şey söyleniyor ama şu ana kadar henüz bir plaka daha verilmiş değil. Eğer varsa getirsinler, hemen şu otoparkın orada dar ağacını kuralım. Kanunlara bile bırakmayalım. Biz kendi kendimiz cezalandıralım."



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku