Gündem:
HAYDARPAŞA NUMUNE'DE EBOLA ALARMI
HAYDARPAŞA NUMUNE'DE EBOLA ALARMI

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ebola şüphesiyle getirilen bir kişi paniğe neden oldu.

Acil Servise hasta alınmazken güvenlik görevlileri ve sağlık personelinin maske ile dolaştığı görüldü.

HASTANEDEN AÇIKLAMA: 'HACDAN DÖNEN KADIN EBOLA DEĞİL, MERS ŞÜPHELİSİ'

Hac dönüşü fenalaşan ve ebola şüphesiyle Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan 66 yaşındaki H.E'nin durumuyla ilgili olarak Doç. Dr. Kemal Memişoğlu yaptığı açıklamada "Hastanın kesinlikle ebola olmadığı düşünülmektedir. MERS şüphesiyle tetkikler yapılmaktadır" dedi.

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gözetim altında tutulan H.E.’nin sağlık durumu ile ilgili olarak İstanbul Anadolu Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Kemal Memişoğlu bir açıklama yaptı. H.E.’nin üst solunum yolu enfeksiyonu ve akciğer enfeksiyonuna bağlı gözetim altında tutulduğunu ifade eden Doç. Dr. Memişoğlu, "Hastanın kesinlikle ebola olmadığı düşünülmektedir. MERS şüphesiyle tetkikler yapılmaktadır. Alınan örnekler Ankara'ya gönderildi. 2-3 güne kadar sonuçlar belirlenecektir. Hastanın genel sağlık durumu çok iyi. Hastanenin izolasyon merkezinde gözetim altında tutulmaktadır. Toplumumuzun panik olması gereken bir durum bulunmamaktadır. Acil servis hizmete kapatılmadı. Toplum sağlığı açısından 10-15 dakika süren geçici bir izolasyon uygulandı" diye konuştu.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku