Gündem:
HAYIR DİYENLERİ PKK'lı ve FETÖ'cü YAPTI
HAYIR DİYENLERİ PKK'lı ve FETÖ'cü YAPTI

Başbakan Binali Yıldırım, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi temel atma Töreni'ne katıldı. 'Hayır' diyenleri PKK'lı ve FETÖ'cü olmakla suçladı.

İşte Yıldırım’ın  yaptığı konuşmadan satır başları:

Ey CHP, ey Kemal Bey uyan artık. Türkiye rejimini seçti, 1923'te cumhuriyeti ilan ettik. Cumhuriyeti bugün daha da ileri taşıyacak yeni anayasayı milletimizin huzuruna getiriyoruz. 

Her ne kadar siz Meclis'te aslanlar gibi kürsü işgal ederek, ayak ısırarak, burun kırarak bu anayasayı engellemeye çalıştınızsa da başaramadınız. Şimdi söz milletindir. Karar sizindir. 

Neden evet diyoruz? PKK hayır diyor, onun için biz evet diyoruz. FETÖ hayır diyor, onun için evet diyoruz. HDP hayır diyor, onun için evet diyoruz. 

Hayır'cılara bakın ona göre kararınızı verin. Bölücülüğe evet diyen FETÖ'ye evet diyenlere bu millet Nisan'da referandumda dersini verecek.

Bölücülerden de, FETÖ'cülerden de, vesayetçilerden de evet mührünü vurarak hesabını soracaklardır.


Aydınlık Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Hakan 7 yıl önce

fetö soruşturması siyasilere uzanmıyor..fetö'nün siyasi ayağına neden dokunulmuyor?
ellerindeki her şeyi kaybederler. aynı ülkünün farklı fraksiyonları para kavgasına tutuştu hepsi fetöcu.kirli ittifakları devam ediyor.

terör örgütlerinin koynunda fener söndürenlerin 10 parmağında 10 kara. dün öcalan'a, fetö'ye güzelleme yapan terör aşıkları, belli ki aynaya çok bakıyor. aynada kendini görüp tarif ediyor.
teröristlerle,oslo,da,habur'da çadır mahkemesinde,çözüm sürecinde,dolmabahçe de,fetönün orduya kumpasında beraber olanları,yardım ve yataklık yapanları pkk lı itlerden gizli tanık yapılarak ordu'ya tuzak kuran bunlar iyi tanıyoruz biz.
milli ordusuna kumpas kuran yapı , türk milletinede kumpas kurar.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku