Gündem:
HAYRET! 3'ü DIŞINDA HEPSİ KILIÇDAROĞLU'NA BAYILIYORMUŞ!
HAYRET! 3'ü DIŞINDA HEPSİ KILIÇDAROĞLU'NA BAYILIYORMUŞ!

CHP'li 16 milletvekilinden Kılıçdaroğlu'na destek

CHP'nin Adana, Antalya, Hatay, Burdur, Mersin ve Isparta milletvekilleri, partinin olağanüstü kongreye götürülmesi isteğine karşı çıkarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduklarını açıkladı.

CHP'nin Akdeniz Bölgesi'ndeki 16 milletvekili adına CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, yazılı bir açıklama yaptı. CHP'de genel başkanlık adaylığını açıklayanların olağanüstü kongre talebine katılmadıklarını aktaran Elif Doğan Türkmen, yazılı açıklamasında şunlara yer verdi:

"1 Kasım seçimlerinin ardından CHP'ye olan ihtiyaç daha da artmıştır. AKP, halkın işsizlik, yoksulluk ve adalet gibi temel sorunlarını unutturmaya çalışmakta, seçim vaatlerini gerçekleştirmek yerine halkı hiç ilgilendirmeyen başkanlık sistemini dayatmaktadır. Önümüzdeki zorlu dönemde güçlü bir CHP'nin olması halkın umutlarını diri tutacak ve kararlı bir şekilde mücadele etmesini sağlayacaktır. CHP'nin güçlenmesinin yolu sosyal demokrasinin ruhuna uygun olarak kongre ve kurultaylardan geçmektedir. Seçimlerinin sonuçlarını değerlendirmek, geleceğe yönelik politikalar geliştirmek ve kadrolarını yenilemek üzere Partimizin 35'inci Olağan Kurultay takvimi işlemektedir. Olağan kurultayımızın iki ay içinde yapılması planlanmışken bu günlerde olağanüstü kurultay talebinde bulunmanın partimize ve ülkemize bir yarar sağlamayacağı kanısındayız. Bu bağlamda biz Akdeniz Bölgesi milletvekilleri, Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olduğumuzu partili yoldaşlarımıza ve kamuoyuna saygıyla duyururuz."


Yazılı açıklamada isimleri bulunan milletvekilleri şunlar:


Adana milletvekilleri Elif Doğan Türkmen, Zülfikar İnönü Tümer, İbrahim Özdiş, Aydın Uslupehlivan,
Antalya milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Çetin Osman Budak, Mustafa Akaydın, Devrim Kök,
Burdur milletvekili Mehmet Göker,
Hatay milletvekilleri Hilmi Yarayıcı, Mevlüt Dudu, Serkan Topal, Birol Ertem,
Isparta milletvekili İrfan Bakır,
Mersin milletvekilleri Hüseyin Çamak, Aytuğ Atıcı.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
mustafa işleker 8 yıl önce

SORUN LİDER DEĞİL LİDERİ KADAR ÇALIŞMAYAN ÖRGÜTTE ÖRGÜT KENDİNE GELMELİ MESELE KİŞİSEL DEĞİL EVRENSEL ÖRGÜTLÜ GÜÇ BİRLİĞİ CHP,
AN Tİ DEMOKRATİK FAŞİST DİKTATÖRÜN HUKUKSUZ BASKICI HIRSIZ ŞARTLARIN EŞİT OLMADIĞI FİLİ DURUMUN KATLİAMLARIN TERÖRÜN BESLEDİĞİ ÇETELERİN PARAYA ÇIKARA VAATLERE BOĞULDUĞU BU SEÇİM DEDİKLERİ OY VERME ŞİRKET SEÇİMİNDEN CHP NİN YÜZDE 26 GİBİ NET KESİN GÖNÜLLÜ ÇIKARSIZ BİRLİĞİNE VERİLEN OYLARA SAYGILI OLMAK GEREK TAYYİP AKP ÇETE İÇİN KORKULAN PARTİ CHP NEDENİ BAŞKANLIĞINI DURDURACAK FAŞİST TEK ADAM YÖNETİMİNİ AN İTİBARI İLE DURDURACAK TEK ÖRGÜTLÜ GÜÇ CHP DEVAM MÜCADELEYE DİK DURUŞA İNANÇLA AKIL FİKİR ZEKA İLE CHP Lİ OLMAK ÖRGÜTLÜ MÜCADELE PARTİ DİSİPLİNİ BUNUN GEREKTİRİR SORUN VAR İSE ÇÖZERİZ MÜCADELE İÇİN DE DURMAK YOK DEVAM HALKIN İKTİDARI ÖNCE TÜRKİYE GERİSİ YALAN DOLAN AKP TAYYİP ÇETENİN YAPAY BOP PROJESİ UYUMA TÜRKİYE SEN DOĞRU YOLDASIN DEMOKRASİ VAR OLMADAN SEÇİM LERİN ALAYI FIRILDAK HUKUKSUZ PARA ÇIKAR KARA DAYANIR, BEKLE GÖR AKP TAYYİP ŞİRKET NEYİ VAAT ETTİ

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku