Gündem:
HAYRÜNNİSA GÜL'DEN SONRA EVLÂTTAN DA İNTİFADA!
HAYRÜNNİSA GÜL'DEN SONRA EVLÂTTAN DA İNTİFADA!

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Abdullah Gül'ün "yıllardır evladımız gibi gördüğümüz insanlar üzerinden bize saldırıyorlar" sözleriyle işaret ettiği Çangal, Twitter'dan "Dava ahlakı ile ahlâklanmamış olanlar iftira ve yalan çamurunda debelenmeye devam etsinler. Müfterilere tek sözüm; biz birliğin yolcusuyuz. Kişisel sorunlarımıza, kinlerini iftiraları katık edenler bilsinler ki, hak bildiğimiz yoldan dönmedik, dönmeyeceğiz" diyerek isyan etti. 

En yakınındaki isimlerden biri olan Çangal'ı Koruma Başkanlığı'na getiren Gül, kararname ile Başyaver ile aynı seviyede bir konuma taşıdı. 

Çangal, Köşk kadrosuna geçerek Emniyet Genel Müdürlüğü kadrosundan ayrıldı. Gül, görevindeki son günlerinde Çangal'ı Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı görevine atadı.

Çangal Twitter'da AK troller olarak bilinen ve Erdoğan'ın danışmanlarıyla yakın ilişki içerisinde olan bazı kişiler tarafından eleştiriliyordu




ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku