Gündem:
HDP'Lİ YÖNETİCİNİN BOĞAZINI KESTİLER
HDP'Lİ YÖNETİCİNİN BOĞAZINI KESTİLER

Olay, sabah Mithatpaşa Caddesi 62 numarada bulunan HDP Genel Merkezi'nde gerçekleşti.

Ankara İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Karataş ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başlayan saldırgan, bıçakla Karataş'ı boğazından yaraladı. Saldırgan daha sonra hızla koşarak binadan ayrıldı.

Ağır yaralanan HDP’li yönetici, ambulansla Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. 

HDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel, Karataş'ın uğradığı bıçaklı saldırı ile ilgili Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Tuncel, "AKP partimizi hedef gösterdi. HDP PM üyemiz  Ahmet Karataş Ankara il binamızın önünde saldırıya uğradı. Boğazı kesildi. Durumu ağır" dedi.

"Saldırganın il dışından geldiği ve partide kendisiyle ilgilenilmediği gerekçesiyle çıkan tartışma sonucu saldırıyı gerçekleştirdiği" öne sürüldü.

Öte yandan HDP'den yapılan açıklamada, "Bugün sabah saatlerinde Ankara il binamızda saldırıya uğrayan PM Üyemiz Ahmet Karataş'ın sağlık durumu iyiye doğru gitmektedir" denildi.

FİGEN YÜKSEKDAĞ'IN DANIŞMANI DA DUYURDU

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ'ın danışmanı Sıtkı Güngör de yine Twitter'da saldırı ile ilgili ''HDP PM üyemiz Ahmet Karataş bu sabah il binamızda kimliği belirsiz bir kişinin bıçaklı saldırısına uğramış, boğazı kesilmiştir.Durumu ağır'' diye yazdı.




Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku