Gündem:
HÜSNÜ MAHALLİ TUTUKLANDI
GAZETECİ YAZAR HÜSNÜ MAHALLİ TUTUKLANDI

Sosyal medya üzerinden devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Hüsnü Mahalli, sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Sosyal medya üzerinden devlet büyüklerine hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındıktan sonra hakimliğe sevk edilen gazeteci Hüsnü Mahalli'nin, "Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından tutuklanmasına karar verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu savcılarından Can Tuncay tarafından yürütülen soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle hakimliğe sevk edilen Mahalli'nin ifade işlemleri sona erdi. 

İstanbul 9. Sulh Ceza Hakimliği, Hüsnü Mahalli'nin "Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret" ve "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlarından tutuklanmasına hükmetti.


Hürriyet Gazetesi
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku