Gündem:
İÇTE ve DIŞTA TOPYEKUN  MÜCADELE

İÇTE ve DIŞTA TOPYEKÛN  MÜCADELE

"BÖLÜCÜ TERÖRE KARŞI DEVLETİN VE MİLLETİN BÜTÜN OLANAKLARIYLA İÇTE VE DIŞTA TOPYEKÛN MÜCADELE"

Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcıları TBMM Eski Başkan vekili Hasan Korkmazcan, Em. Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Em. Vali Erol Çakır, Başdanışman Eski Millî Savunma Bakanı Barlas Doğu ve Öncü Gençlik Genel Başkanı Aykut Diş ile birlikte bölücü teröre karşı mücadele ve son yaşanan Dağlıca saldırısına ilişkin basın açıklaması yaptı. 

Perinçek’in açıklamaları şöyle:

"AÇILIM KANLI SONUÇLAR GETİRDİ"
"SİLAHLI ÖRGÜT SİLAHLA BASTIRILIR"

1. Vatan Partisi olarak, arkada kalan dönemde AKP iktidarının Açılım siyasetine karşı çıktık.  AKP’nin PKK ortaklığıyla yürüttüğü Açılım’ın kanlı süreçlere açıldığını tek başımıza ve ısrarla vurguladık. Bölücü Terör Örgütü silah bırakmıyor ve arkasında Küresel Efendileri var. Ve işte şimdi sonuçlarını yaşıyoruz. Silah kullanan, mayın döşeyen, bomba patlatan bir örgüt, ancak silahla etkisiz hale getirilebilir. En büyük ders budur.

"PKK’YI ÜZERİMİZE ABD SÜRÜYOR"

2. PKK’yı üzerimize süren Küresel Efendilerin kim olduğunu artık görmek durumundayız. ABD sözcüleri, PKK/PYD terör örgütünden “kara gücümüz” diye söz etmektedir. Kafamızı kuma gömme devri bitmiştir. PKK’nın arkasında ABD emperyalizminin bulunduğunu görmek zorundayız. Gerçek budur. Dünya tarihinde gerçekleri görmezden gelenlerin savaş kazandığı görülmemiştir. 

"TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNE GÜVENİYORUZ"
"MİLLET İLE ORDUNUN BİRLİĞİNİ PEKİŞTİRMELİYİZ"

3. 24 Temmuz 2015 tarihi bir dönüm noktasıdır. Ordumuzun ve Polisimizin PKK Terör Örgütüne karşı yürüttüğü harekât başarılar kazanarak ilerlemektedir. Esas olan budur. Bu mücadelenin büyük fedakârlıklarla ve kahramanlıklarla başarılacağı açıktır. Biz Vatan Partisi olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerine, komutanlarımıza, Mehmetçiğimize, Polisimize, korucularımıza ve en başta milletimize güveniyoruz. Milletimiz ile Ordumuzun birliğini pekiştirmeliyiz. Bugün geniş halk yığınları, yurdumuzun her köşesinde “Hepimiz Mehmetçiğiz” haykırışıyla ayağa kalkmıştır. Vatan Partisi, bu mücadelenin ön cephesinde görev başındadır.

"TERÖR ÖRGÜTÜNE MECLİS KAPILARI AÇILARAK VE YEREL YÖNETİMLER TESLİM EDİLEREK BAŞARI KAZANILAMAZ"


4. Vatan Partisi olarak, 7 Haziran seçiminde PKK yandaşı HDP’nin Meclise sokulmasının nelere yol açacağını anlattık. Yine PKK’nın yerel örgütleri kullanarak kan döktüğüne işaret ettik. Teröre Meclis kapıları açılarak, yerel yönetimler teslim edilerek, başarı kazanılamaz. Devletin Yasama, Yürütme ve Yargı organlarının yetkileri hukuk içinde kullanılarak, terör örgütünün yasal olanakları terör amacıyla kullanmasına son verilmelidir.




"BOZGUNCULUĞA KARŞI BİRLEŞMELİYİZ"

5. PKK ve HDP, TSK’nin bölücü teröre karşı mücadelesine, “Saray Savaşı” diye bozguncu propaganda yürütüyor. İhanet içinde olanları bir kenara bırakıyoruz, artık aymazlar da görmelidir ki, bu mücadele Saray Savaşı değil, Vatan Savaşıdır. Bu gerçek, şimdi bütün çıplaklığıyla ortadadır. Vatan Partisi, Türk Ordusunu hedef alan bozguncu propagandaya karşı kararlı tavır alarak bu süreci iyi anladığını ve önderlik yeteneğine sahip olduğunu göstermiştir. Bütün milletimizi, basın organlarını ve halk örgütlerini bozgunculuğa karşı birleşmeye çağırıyoruz. 

"DEVLETİN VE MİLLETİN BÜTÜN OLANAKLARIYLA TOPYEKÛN MÜCADELE"

6. Bölücü Teröre karşı mücadelede bugüne kadar Devletin ve Milletin bütün güçleri topyekûn seferber edilmedi. En kısa zamanda başarı için, devletin bütün olanaklarını ve 80 milyonluk milletimizin gücünü harekete geçirmek durumundayız. 

"TÜRKİYE CEPHESİ"

7. Ordumuzun, Polisimizin ve Korucularımızın kanla, canla, şehitler vererek yürüttüğü mücadele, milletin bölücü teröre karşı öfkesini ateşlemiştir ve birlik yönündeki eğilimleri kuvvetlendirmiştir. Vatan bütünlüğü ve yurtta barış için, hiçbir ayrım gözetmeden bütün partileri ve örgütleri bölücü teröre karşı birliğe çağırıyoruz. Bugün iç kavga günü değildir, küresel tehdide ve teröre karşı milletçe birleşme günüdür. Milletimizin birliği içinde Kürt yurttaşlarımızın özel bir değeri vardır. Güneydoğu’da oturan insanlarımız da PKK Terör örgütünden bıkmışlardır, barış ve birlik istiyorlar. Kürt yurttaşlarımızı milletimizin ve vatanımızın birliği için seferber etmeye özel bir önem vermeliyiz. Türk de biziz Kürt de biziz, hepimiz Türk milletiyiz. Bu anlayışla ırk ve mezhep ayırım gözetmeden bütün milleti birliğe çağırıyoruz. 

"KOMŞU ÜLKELERLE TERÖRE KARŞI İŞBİRLİĞİ"

8. Komşularımız Suriye, Irak, İran, Azerbaycan ve Lübnan da küresel güçlerin ateşe sürdüğü bölücü ve yobaz terörüyle mücadele ediyorlar. AKP iktidarı, komşularımıza karşı terör ihracına derhal son vermelidir. Vatan Partisi olarak, Batı Asya‘da barış ve ekonomik gelişme amacıyla yürüttüğümüz çalışmaları Türkiyemizin komşularımızla işbirliği ihtiyacına sunuyoruz. Hükümet öncelikle Suriye ve diğer komşularımızla bölücü ve yobaz terörüne karşı işbirliği için derhal girişimde bulunmalı ve bölge ülkelerinin birliği sağlanmalıdır. Koşullar bunun için elverişlidir. 

"BÖLÜCÜ TERÖRE SON VERMEK İÇİN 1 KASIMDA MİLLİ HÜKÜMET"

9. AKP Hükümeti, ABD’ye bağımlılık, Açılım siyaseti, PKK ile işbirliği, komşulara terör ihracı gibi Türkiye’yi bugünkü kanlı tabloya sürükleyen siyaset ve uygulamalardan sorumludur. Bu iktidar, Bölücü Teröre karşı mücadelede milletimizin güvenini kaybetmiştir. Bu nedenle bugün bağımsızlık, birlik ve komşularla barış için Milli Hükümet esas ihtiyaçtır. 1 Kasım seçimi bu açıdan milletimize tarihî bir olanak sunmaktadır.

Hiç şüphemiz yoktur: Türkiyemiz, Küresel merkezlerden örgütlenen ve kışkırtılan Bölücü Terörün üstesinden gelecek güce sahiptir.




Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku