Gündem:
İKİ KANALIN DA FİŞLERİ ÇEKİLDİ
Koza İpek Grubu'na kayyum atanmasının ardından yaşanan olaylar sonrasında bugün saat 16.30 itibariyle Bugün TV ve Kanaltürk'ün dijital platform ve internet yayınları kesildi.

ÖNAL: "SİZ MİLİTAN DEĞİL KURUMUN ÇALIŞANLARISINIZ"


Kayyum olarak atanan Ümit Önal 'Biz birlikte çalışacağız. Sizler militan değil bu kurumun çalışanlarısınız. Bizler de kayyum olan arkadaşlarız.' dedi.


TARIK TOROS: "SANİYELER İÇİNDE KARARIYORUZ"


Bu gelişme yayın odasında bulunan Tarık Toros ‘Yönetim kurulu kararı göstermiyor. Hiçbir şeyi göstermeden, 'yetki bende' diyerek tamamen fiili fevri olarak polis gücüyle sağına soluna polis alarak, ipek medya grubu binasında aplink sinyalini kapatıyor. Saniyeler içinde kapanıyoruz. Kanaltürk ve Bugün TV kararıyor sevgili seyirciler" dedi ve iki kanalın yayını kesildi.



UPLINK (APLİNK) NEDİR?

Yer istasyonundan uyduya gönderilen sinyallere uplink (aplink) deniyor.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku