Gündem:
İŞÇİ PARTİSİ'NDEN SUÇ DUYURUSU
İŞÇİ PARTİSİ'NDEN ALİ FUAT YILMAZER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

İşçi Partisi Genel Sekreteri Hasan Basri Özbey; "AKP’yi kapatılmaktan kurtarmak için 
İşçi Partisi’ne operasyon yaptıklarını itiraf eden Yılmazer ve suç ortakları cezalandırılsın" dedi.

İşçi Partisi, Ali Fuat Yılmazer dosyasını açtı. İşçi Partisi adına Ankara C. Başsavcılığı’na başvuran İşçi Partisi Genel Sekreteri Hasan Basri Özbey, Partisine karşı tertipler planlayarak uygulayan Polis Şefi Ali Fuat Yılmazer ve suç ortaklarının yargılanarak, cezalandırılmalarını istedi.

Şikayet dilekçesini Savcılığa verdikten sonra Adliye önünde basın mensuplarına bilgi veren Özbey, “İşçi Partisi’ne karşı 21 Mart 2008 tarihinde Ergenekon adıyla başlatılan operasyonun perde arkası,  İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi emekli eski müdürü olan Ali Fuat Yılmazer’in, “Bugün TV”de yaptığı açıklamalarla gün ışığına çıkmıştır” dedi.

Yılmazer’in AKP’nin kapatılmasını önlemek için İşçi Partisi’ne operasyon yaparak, Genel Başkan Doğu Perinçek ve diğer Parti yöneticilerinin tutuklandıklarını itiraf ettiğini belirten Özbey; “Yılmazer, Bugün TV’de yaptığı açıklamalardan da anlaşılacağı gibi Tayyip Erdoğan’ı AKP’nin kapatılmasını önlemek için İşçi Partisine operasyon yapmaya ikna eden kişidir. Tayyip Erdoğanlar da Partimize yönelen tertibin başındadır” dedi.

Yılmazer’in İşçi Partisi’ne operasyonun ardından Anayasa Mahkemesi’ndeki AKP kapatma davasında dengelerin nasıl değiştiğini anlattığını belirten Özbey; “Yılmazer, açıklamalarında ‘İşçi Partisi Operasyonu dışındaki hiçbir şey onun kadar tesirli olmamıştır’ diyerek, AKP’yi kapanmaktan İşçi Partisi’ne yapılan operasyonla nasıl kurtardıklarını itiraf etmektedir” dedi.

Özbey; “ABD planları doğrultusunda İşçi Partisi’ne, Türk Ordusuna, aydınlara, vatanseverliğe kumpaslar kurarak, operasyon düzenleyen F Tipi Örgütün kökü kazınmalı, yönetici ve üyeleri yargılanarak, cezalandırılmalıdır. Ali Fuat Yılmazer pervasız itirafıyla kendi iddianamesini yazmıştır. Suç ortakları malumdur. Belirlenerek yargılanmalıdırlar. Bu amaçla C. Savcılığına başvuruyoruz” dedi.

Özbey açıklamasını şöyle tamamladı: “F Tipi Örgüt, Gladyodur. Türkiyemize karşı büyük suçlar işlemişlerdir. F Tipi Örgütle mücadele söylemle ‘bana dokunduğu kadarıyla’ yürütülemez. Ergenekon ve Balyoz tertiplerinin üzerine gidilmeden F Tipinin inine girilemez, kökü kazınamaz.”



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku