Gündem:
IŞİD'den ERDOĞAN'a ÖLÜM FETVASI!

IŞİD'den ERDOĞAN'a ÖLÜM FETVASI!

Diken'in haberine göre IŞİD’e yakın sosyal medya hesaplarından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında bir fetva yayımlandı. Koalisyona verdiği destek ve Türk jetlerinin IŞİD mevzilerini vurması gerekçe gösterilerek mürted ilan edilen Erdoğan’ın ölüm cezasına çarptırıldığı açıklandı.


Sosyal medya üzerinden paylaşılan fetvada, ‘Nusayri ve Yahudi kafirlerle birlikte hareket ediyor’ denilerek suçlanan Erdoğan’ın, Müslüman kanı döktüğü ifade ediliyor.


Erdoğan’ın tövbe edip, ABD öncülüğündeki koalisyona verdiği desteği kesmesi halinde hakkında verilen ölüm cezasının kalkacağı belirtildi.


‘İslam Devleti’ni tehdit eden her ülke ve orduyla savaşacaklarını ifade eden IŞİD, Türk halkını tehdit etmekten de geri durmadı.


Fetvada, ağırlıklı olarak İslam tarihinden ve hadislerden örnekler verildi. Erdoğan kastedilerek, kafir ve mürtedlerden kıssaların anlatıldığı metinde, Cumhurbaşkanı’nın, IŞİD’e karşı koalisyona katılarak ve Yahudilerle işbirliği içinde olarak ‘dinden nasıl çıktığına’ dair bilgiler verildi.





ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku