Gündem:
IŞİD'e GİDEN 3 İNGİLİZ İSTANBUL'da YAKALANDI
IŞİD'e GİDEN 3 İNGİLİZ İSTANBUL'da YAKALANDI
İngiliz vatandaşı üç genç Türkiye üzerinden IŞİD’e katılmak üzere Suriye’ye gitmek isterken İstanbul’da yakalandı.

Yaşları 17 ila 19 arasında değişen üç İngiliz vatandaşı genç erkek cuma günü yakalandı.

Reuters'ın Türk yetkililere dayandırdığı habere göre İngiliz polisiyle ortak çalışıldığı ve gençlerin bu hafta sınır dışı edilmesi beklendiği belirtildi.

Londra polisi 17 yaşında olan iki genç hakkında cuma günü kayıp ihbarı yapıldığını ve Suriye'ye gitmelerinden şüphelenildiğini açıkladı. Bu iki gencin 19 yaşındaki başka bir erkekle seyahat ettikleri elde edilen bilgiler arasındaydı.

İngiltere üç gençle ilgili Türk yetkilileri alarma geçirdi. Kimlikleri açıklanmayan İngiliz gençler şimdi İstanbul'da gözaltında tutuluyor.

İngiltere emniyeti, geçen ay yaşları 15 ve 16 yaşında olan Londralı üç genç kızın Türkiye üzerinden Suriye'ye geçmesi olayında aileleri zamanında uyarmamak ve Türkiye makamlarına geç bilgi vermekle suçlanmıştı.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku