Gündem:
İSRAİL BÜYÜKELÇİSİ'NİN EVİNE TAŞ ATTILAR
İSRAİL BÜYÜKELÇİSİ'NİN EVİNE TAŞ ATTILAR

İsrail Büyükelçisi'nin evine taş yağmuru

Ankara'da çok sayıda vatandaş, İsrailin Gazzeye yaptığı askeri müdahaleyi protesto etmek için İsrail Büyükelçisinin konutu önünde toplandı.

Öfkeli kalabalık, konutu taş yağmuruna tuttu. Konutun camları kırılırken, bahçe duvarına ise Filistin bayrağı asıldı. Güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise protestocu gruba müdahale etmedi.

Çankaya İlçesi protokol yolu üzerindeki İsrail Büyükelçiliği konutu önünde toplanan yaklaşık bin kişi, tekbirler eşliğinde konutu taş yağmuruna tuttu.

Atılan taşlar nedeniyle konutun camları kırıldı. Konutun çevresinde güvenlik önlemi alan çok sayıda çevik kuvvet ekibi, sadece konutun bahçesine girişe izin vermedi. Protestocu grubun konutu taşlamasına müdahale etmedi. Bir kişi ise bahçe duvarına çıkarak buraya alkışlar arasında Filistin bayrağı astı.

İSRAİL BÜYÜKELÇİSİ'NİN EVİNE TAŞ ATTILAR HABERİNİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku