Gündem:
İSRAİL TELEVİZYONUNDAN FLAŞ AÇIKLAMA
İSRAİL TELEVİZYONUNDAN FLAŞ AÇIKLAMA

Kanal 2 televizyonu, ismini vermediği bir yetkiliye dayandırdığı haberde, İsrail ve Hamas’ın ateşkesin temel prensiplerinde anlaştığını bildirdi. Haber daha İsrail hükümeti ve Hamas tarafından doğrulanmazken, haberde ayrıca tarafların ateşkesin süresi üzerinde henüz karara varmadıkları da belirtildi. İsrail televizyonu ayrıca anlaşmaya Mısır’ın aracılık yaptığını da açıkladı.

İsrail televizyonunun yaptığı bu açıklama İsrail ve Hamas tarafından doğrulamandı. Kanal ilerleyen dakikalarda haberini geri çekti.

İSRAİL YARDIM ARACINI VURDU: 2 ÖLÜ

İsrail ordusunun, Gazze'nin kuzeyinde Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Kuruluşu'na (UNRWA) ait bir aracı hedef aldığı, saldırıda iki kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku