Gündem:
İSTANBUL BU SABAH BÜYÜK TERÖR OPERASYONUYLA UYANDI!

İSTANBUL BU SABAH BÜYÜK TERÖR OPERASYONUYLA UYANDI!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saat 05.00 sıralarında helikopter destekli 'terör' operasyonu gerçekleştirdi.

Operasyon kapsamında Bağcılar Kirazlı Mahallesi ve Fatih Mahallesi ile Sultangazi de önceden belirlenen çok sayıda adrese Özel Harekat ekiplerinin de desteğiyle baskın düzenlendi.

Operasyon sırasında TOMA ve 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlarda cadde ve sokaklarda tedbir aldı. Operasyona bir polis helikopteri de havadan destek verdi.

İstanbul’un 28 ilçesinde bu sabah saatlerinde PKK’ya yönelik olarak gerçekleştirildiği öğrenilen operasyonda 44 kişilik gözaltı listesi olduğu belirtildi. Aralarında HDP ilçe başkanları, sendikacılar, eski belediye başkanlarının da olduğu bildirildi.    

Suçlamalar; halk mahkemeleri adıyla Yargılama yapmak, PKK için vergilendirme adı altında halktan zorla para toplamak. PKK'nın ideolojisini anlatıp eleman kazandırmak için siyaset akademisi kurmak.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku