Gündem:
İŞTE FEYZİOĞLU'NUN GENEL BAŞKANLIĞA ADAYLIK ŞARTI!
İŞTE FEYZİOĞLU'NUN GENEL BAŞKANLIĞA ADAYLIK ŞARTI!

Feyzioğlu, CHP Genel Başkanlığına adaylık şartını açıkladı

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Fox televizyonunda İsmail Küçükkaya'nın konuğu oldu. CHP'deki kurultay sürecine ilişkin açıklamalarda bulunan Feyzioğlu, "Ben demokratik şartlar gerçekleşmiş olsa ortasahadan forvete geçerim. Aday olurum" diye konuştu.

Feyzioğlu'nun açıklamaları şöyle:

Ben bölmeye değil birleştirmeye aday olurum. Benim tabiki bir siyasi görüşüm var. 15 gün içerisinde şimdi size soruyorum; 'Biz Cumhurbaşkanlığı seçimi hezimetini konuşuyor muyuz?' 'Konuşmaya vakit var mı?' Yok. '30 Mart'ı konuştuk mu?' Hayır. 'Türkiye'nin hangi temel meselesini konuşup hangi temel noktalarda bir araya gelebileceğimizi biliyor muyuz?' Hayır. Bunların hiçbirine izin verilmedi. Yani iktidar alternatifi olacak büyük senfoni orkestrasını nasıl kurmalıyız ve hangi kadrolarla kurmalıyızı konuşan var mı? Yok! Zaten bunlar konuşulmasın diye 15 gün sonraya baskın bir kurultay yapılıyor. Hiçbir demokratik şartı gerçekleşmeden. Ben demokratik şartlar gerçekleşmiş olsa ortasahadan forvete geçerim."

Feyzioğlu, Küçükkaya'nın "Yani aday olursunuz" diye sorması üzerine ise, "Elbette olurum. Niçin olmayacağım. Bu benim demokratik hakkım ve milyonlarca yurttaşın bana talimatı" ifadelerini kullandı.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
TC Mehmet Yücel 10 yıl önce

feyzioğlu,nun güzel sözleri var birleştirici yani c.h.p,li olup da küskünler var bu arkadaşları biraraya getire bilirse çok güzel olur. aday olursa bir c.h.p,li olarak sonuna kadar desteğimi esirgemeden yanında olacağımı söylemek isterim sayın:feyzioğlu,na saygılarımla niğde c.h.p üyesi ve delegesi kardeşi̇ni̇zi̇m

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku