Gündem:
İŞTE O ODA BAŞKANI; PARA SAHİBİ OLUNCA ADAM OLUNMUYOR!
İŞTE O ODA BAŞKANI; PARA SAHİBİ OLUNCA ADAM OLUNMUYOR!

Oda başkanlarının sözleri, tepkilere yol açtı


TOBB’un dün yapılan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasından hemen önce, bazı oda başkanları ile gazeteciler arasında ‘yer tartışması’ yaşandı. Menemen Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral’ın “Oturduğunuz yerlerin parasını biz verdik” sözleri sonrası gazeteciler salonu terk etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başbakan Davutoğlu'nun da konuşmacı olduğu “8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şûrası”nda gazeteciler ile bazı katılımcılar arasında tartışma yaşandı.

Bir çok gazete, televizyon ve ajans muhabiri, basına ayrılan yerlere oturdu. Ancak, Menemen Ticaret Odası Başkanı Yılmaz Güral ve Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş’ın gazetecilere yönelik sözleri tartışmalara yol açtı.

İkili, gazetecilerin kendilerine ait yerlere oturduğunu iddia etti. Bu sırada koruma görevlilerinden biri duruma müdahale etti ve Koçaş’a yönelik, söz konusu yerin gazetecilere ayrılı olduğunu söyledi.

'OTURDUĞUNUZ YERLERİN PARASINI BİZ VERDİK'

Gerilimin devam ettiği süreçte, Yılmaz Güral gazetecilere dönerek “Oturduğunuz yerlerin parasını biz verdik” sözleri tepkiye yol açtı. Gazeteciler salonu terk ederken, TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz, yaşananlardan dolayı gazetecilerden özür diledi. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku