Gündem:
İŞTE VATAN'ın ANKARA ADAYLARI
İŞTE VATAN'ın ANKARA ADAYLARI

Milli Hükümet’in Ankara Kadroları Tanıtıldı

Vatan Partisi Ankara milletvekili adayları 12 Nisan 2015 günü düzenlenen tören ile Ankaralılar’a tanıtıldı. Binlerce yurttaşın katılımı ile Büyükhanlı Park Otel’de düzenlenen törene ayrıca Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Yaşar Okuyan ve İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu da katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan törende ilk konuşmayı Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Osman Yılmaz yaptı. Osman Yılmaz konuşmasında, “Vatan Partisi 15 Şubat’tan bu yana güneş gibi doğdu. Televizyon kanalları açılım partilerini destekliyor. O 4 parti aynı oldukları için destekleniyor. Vatan Partisi ise gümbür gümbür geliyor. Tarihi sorumluluğumuz büyüktür. Çözümü milletimize anlatacağız.” dedi ve sözü Yaşar Okuyan’a devretti.


7 Haziran Tarihi Sorumluluktur

Yaşar Okuyan ise konuşmasında şu noktalara değindi. “Bazı olayları yan yana getirir ve taşları birleştirirsek tabloyu görürüz. AKP ile CHP koalisyon yapacaksa CHP’ye neden oy vereceğiz. Kılıçdaroğlu’nun eşi: “Esas çözüm 8 Haziran’dan sonra başlayacak” diyor. Yani çözüm sürecini o zaman başlatacaklarmış. Aynı zamanda Gürsel Tekin “ HDP’nin meclise girmesinden mutluluk duyarız” diyor. HDP 40.000 kişinin katili Öcalan’dan talimat alıyor. Bahçeli ise Kemal Derviş’le beraber ülkeyi erken seçime götürüp AKP’nin önünü açmıştır. 7 Haziran’da nasıl bir tarihi sorumluluk aldığımızı bilelim.” dedi ve sözlerini sonlandırdı.

Zafer Vatan’da Birleşenlerin Olacak

İzmir 2. Bölge milletvekili adayı Hulki Cevizoğlu ise konuşmasında CHP ve AKP’yi eleştirdi. Cevizoğlu; “Oy almak için halkın hoşuna giden şeyleri söylemek gerektiğini biliyoruz ama biz yine de gerçekleri söylemeyi tercih ediyoruz. CHP’ye oy verenler HDP’ye oy vermiş olacaklar. Tunceli’ye Dersim diyenlere oy vermiş olacaklar. Bu yüzden oyları bölme gibi bir şey söz konusu olamaz. Çünkü bizimle aynı bütünün bir parçası değiller. Baraj akıllarda kaldı artık öyle birşey yok. Büyük bir kitlenin Vatan’a oy vermesi siyasi dinamiklerin değişmesini sağlayacak. Ana hedefimiz AKP’yi indirmektir. AKP’nin aldığı oy ayıplı bir oydur. Her zaman çoğunluk haklı değildir. 7 Haziran akşamı zafer bizim olacak.” dedi ve sözlerini sonlandırdı.

Tören 1. ve 2. bölge milletvekili adaylarının konuşmaları ile devam etti. Eski Genelkurmay İstihbarat Daire Başkanı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin Ankara 1. Bölge milletvekili adaylarının başında yer alırken, Ankara 2. Bölge’de listenin ilk sırasında Anayasa mahkemesi önünde “Adalet Nöbeti” başlatan Avukat Şule Nazlıoğlu Erol yer aldı. Vatan Partisi Ankara milletvekili adayları arasında yer alan Vatan Partisi Genel Sekreteri, Tıp Doktoru Serhan Bolluk, TRT eski Başspikeri Mehpare Çelik, Güneydoğu Gazisi Ertan Acır listede göze çarpan isimler oldu. 

Tören sonunda ise sahnede verilen toplu fotoğraf Vatan Partisi’nin iradesini karelere yansıttı.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku