Gündem:
İŞTE VATAN'ın KOCAELİ ADAYLARI
İŞTE VATAN'ın KOCAELİ ADAYLARI

Vatan Partisi, Kocaeli adaylarını tanıttı


Vatan Partisi Kocaeli İl Örgütü, milletvekili adaylarını tanıttı. Tanıtım programına ikinci sıradan aday gösterilen TRT’nin ünlü spikeri Gülgûn Feyman Budak damgasını vurdu.

Vatan Partisi Kocaeli İl Örgütü, 5 Nisan Pazar Günü yapılan temayülün ardından belirlenen 11 milletvekili adayını tanıttı.

Parti binasında gerçekleştirilen törene, partinin ikinci sıra adayı ünlü Haber Spikeri Gülgûn Feyman Budak da katıldı.

Budak, tanıtım programına katılan partililerle tek tek tokalaştı. Partililerin büyük ilgi gösterdiği Gülgûn Feyman Budak’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

 
KURTULUŞ SAVAŞI

Gülgûn Feyman Budak, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde AKP’nin mutlak olarak devrilmesi gerektiğini söyleyerek, “Yolumuz açık. Çünkü bütün göstergeler mevcut iktidarın yıkılmakta olduğunu bize anlatıyor. Yıkılıyorlar. Korkacak hiçbir şeyimiz yok. Önümüze engel koymaya çalışacaklar. Biz o engelleri aşacağız. Bu bir Kurtuluş Savaşı. Hepimiz cephedeyiz. Kurtuluş Savaşı’nı kazanacağız” diye konuştu.

 
OYUNU BOZACAĞIZ

Babasının emekli Albay olduğunu ve çocukluğunun bir döneminin Kandıra’da geçtiğini sözlerine ekleyen Gülgûn Feyman Budak, “Kandıra benim için özeldir. Bisküvi arasına lokum koyarak yemeyi orada öğrendim. Nerede doğduğumun değil, nerede havayı soluduğum ve yemek yediğimin önemi var. Atatürk devrim ve inkılaplarını yıkmaya çalışıyorlar. Bütün yapmak istediklerini, gericiliklerini, ülkeyi felakete götürmek için ne oyunlar oynadıklarını biliyoruz. Biz bu oyunu bozuyoruz, bozduk da. Ergenekon’da duvarları yıktık, Balyoz’u çürüttük” dedi.
 
AYDINLIK GELECEK İÇİN

Vatan Partisi birinci sıra milletvekili adayı Cenap Yener, AKP’nin, HDP’nin barajı geçmesi için çalıştığını söyledi. Yener, “HDP barajı geçerse AKP ile koalisyon yapar. Ancak HDP, MHP ve CHP koalisyon yapmayabilir. Vatan Partisi barajı geçerse CHP ve MHP ile koalisyon yapabilir. Türkiye’de yaşayan herkesin Vatan Partisi’nin barajı geçmesi için çalışmak en önemli görevidir. Vatan Partisi için önemli olan sıralama değil vatan bütünlüğüdür. Sıralamada kırgınlık olmaz. Her türlü engelleri aşmak zorundayız. Aydınlık geleceğin yüzü Vatan Partisi’dir” şeklinde konuştu.

İŞTE VATAN PARTİSİ’NİN ADAYLARI

Vatan Partisi’nin 11 milletvekili adayının sıralaması ise şöyle:

1. Cenap Yener
2. Gülgûn Feyman Budak
3. Mehmet Kemal Boran
4. Ayşen Tanrıkulu
5. Orhan Kadıoğlu
6. Abdullah Aksu
7. Dilek Yalınay
8. Binnur Ayhan
9. Kadir Doğan
10. Recai Alkan
11. Yıldız Çaypınar



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku