Gündem:
KAMERALAR ÖNÜNDE KAPIŞIYORLAR
KAMERALAR ÖNÜNDE KAPIŞIYORLAR

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kabineye yeni giren Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’a yanıt verdi. Arınç “Birisi bir şey yazdı belki de bizi kastetti. “Bizim kimseye diyet borcumuz yok” diye yazdı. Bizim de kimseye bir diyet borcumuz yok. Bizim Allah’a, ‘şükür’ borcumuz var. Fani şahıslara diyet borcumuz yok bizim.” dedi.

Bülent Arınç daha önce, Abdullah Gül’ün partinin başına geçmesine dair tavrından dolayı Yalçın Akdoğan’ı kastederek "Yeni yetmelerin mevhum bazı değerler üzerinden 'aslında öyle olması gerekir aslında şöyle olması gerekir' diye hesaplar yapması bizim aramızdaki yıllardır süren kardeşliği zedeleyebilir” demişti.

Yalçın Akdoğan da bunun üzerine "Bizimle ilgili 'şuna karşı, buna karşı' gibi tezviratlar son derece yersizdir. Biz 'Yeni Türkiye' idealinin ve Erdoğan'ın yanındayız. Erdoğan'a ve bu ideale karşı olan kimse biz ona karşı oluruz. Bu hareketin kimseye bir diyet borcu veya açık hesabı bulunmamaktadır." diye yazmıştı.

Arınç’ın bu son açıklaması, yeni kabinede de savaşın devam edeceği anlamına geliyor.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku