Gündem:
KAŞ'ta HORTUM DEHŞETİ

KAŞ'ta HORTUM DEHŞETİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yağış ve rüzgar uyarılarının ardından Antalya'nın merkez ve batı kesimlerinde rüzgar şiddetini arttırdı. Özellikle öğleden sonra etkili olan rüzgar, Kaş ilçesi açıklarında hortum oluşturdu. Yarımada mevkiinde meydana gelen hortumda, vatandaşlar ve tatilciler korku dolu anlar yaşadı.

PLAJDAKİ MALZEMELERİ UÇURDU

Karadan yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta çıkan hortum, o sırada seyir halindeki yelkenli bir yatın hemen yanından geçti. Denizde büyüyen hortum daha sonra kıyaya doğru yönelerek İnceboğaz mevkiindeki plaj işletmesinin yakınından geçti. Hortum, plajdaki vatandaşlara ait malzemeler ile şezlongları uçururken, bu sırada cep telefonuyla hortumu kaydeden vatandaşlar panik içerisinde kaçmaya başladı.

Daha sonra yön değiştiren hortum, etkisini azaltarak bölgeden ayrıldı.



İHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

"ASKERİ TESİSLERİ HEDEF ALACAĞIZ"
İsrail'in Berlin Büyükelçisi Ron Prosor, İran'ın saldırısına, Tahran rejiminin askeri tesislerini...

Haberi Oku