Gündem:
KATİLİN AİLESİ DURUMU FARKETMİŞTİ AMA...
KATİLİN AİLESİ DURUMU FARKETMİŞTİ AMA...

Elliot Rodger'ın katliam yapacağını ailesi biliyordu

ABD’nin California eyaletinde önceki gün ‘Hunger Games’ (Açlık Oyunları) filminin yönetmen yardımcısı Peter Rodger’ın oğlu olan 22 yaşındaki Elliot Rodger’ın katlettiği 6 kişinin kimlikleri açıklandı. Rodger’ın katliamdan önce ailesine 140 sayfalık bir elektronik posta göndererek katliam yapacağının sinyallerini verdiği de ortaya çıktı.

KATLİAM YAPACAĞINI AİLESİ FARK ETTİ

California’da ölüm saçan 22 yaşındaki Elliot Rodger’ın katliamdan önce ailesi ve terapisti dahil bazı kişilere 140 sayfalık bir elektronik posta gönderdiği ortaya çıktı. Elliot’ın annesinin katliamdan birkaç saat önce maili okudu ve oğlunun Youtube sayfasına katliam yapacağını anlattığı videoyu fark etti. Derhal polisi arayan anne, eski eşini de yanına alarak Los Angeles’tan Santa Barbara’ya uçtu. Ancak oğullarını durdurmak için harekete geçen aile çok geç kalmıştı.

Baba Rodger ve eşi Fransız aktris Soumaya Akaaboune, yaptıkları açıklamada, “Rodger ailesi en derin şefkatlerini bu korkunç trajediyi yaşayan ailelere iletiyor” dedi. Saldırgan, yaşadığı dairedeki 3 erkek arkadaşını bıçakla öldürmüş, ardından aracıyla sokaklarda rasgele ateş açarak 3 kişinin daha canını almıştı.

Dün Elliot’ın bir markette müşterilere ateş açtığı kamera görüntüleri de yayımlandı. Aracında intihar eden İngiliz vatandaşı Rodger’ın bakir olduğu, kadınlar tarafından reddedildiği için cinayetleri işlediği sanılıyor.

Elliot’ın kurşun deliklerine kurbanları anmak için çiçekler bırakıldı.

Rodger’ın öldürdüğü 6 gencin isimleri açıklanırken tüm kurbanların Santa Barbara Üniversitesi’nde okudukları belirtildi. 

Elliot Rodger’ın öncelikle oda arkadaşları Weihan Wang ve Cheng Hong’u bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. 

Rodger’ın üçüncü kurbanı Geoger Chen’i yine kaldığı odada öldürdü. Rodger, 20 yaşındaki Chris Michael-Martinez'i ise silahla vurarak öldürdü.

Rodger’ın katlettiği 19 yaşındaki Veronika Weiss ve 22 yaşındaki Katie Cooper aynı kız öğrenci yurdunda kalıyordu.




Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku