Gündem:
KEMAL DERVİŞ SÜLÜKLERİN MEMURUDUR
DERVİŞ’İ AKP-CHP HÜKÜMETİ’NİN EKONOMİ BAKANI YAPACAKLAR

KEMAL DERVİŞ SÜLÜKLERİN MEMURUDUR

Mitinge Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir milletvekili adayı Em. Tümgeneral Beyazıt Karataş ile Balıkesir İzmir ve Çanakkale milletvekili adayları katıldı. Doğu Perinçek yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

DERVİŞ’İN KURDUĞU DİLENME EKONOMİSİ ÇÖKTÜ

Tayyip Erdoğanların, Kemal Dervişlerin sistemi çöküyor. Bunlar Türkiye’yi borçlandırma memurları. Erdoğanlar, Dervişler Türkiye’yi borca batırma memurları. Tayyip Erdoğan diyor ya: “Ben Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanıyım” diye. İşte o görev gereği ülkeyi borç batağına soktular ama Türkiye’de dilenme devri bitti. Büyük tefecilere el açma, yüksek faizle borç dilenme devri bitti. Yani Derviş’in kurduğu ekonomi çöktü. Ekonomileri sallanıyor, sallayın bunları, iktidarları çatırdıyor. Herkesin borçlu olduğu Türkiye’yi kurdular. Vatandaşı borca boğdular. Sanayici fabrikasının çarkını çeviremiyor. Bu Türkiye tablosundan büyük çözümle çıkacağız. Üreten ve Birleşen Türkiye’yi kurarak çıkacağız.

BİZİM İKTİDARIMIZDA KİMSE ATATÜRK BÜSTÜ TEKMELEYEMEZ

ABD’nin emriyle açılım saçılım dediler, PKK ile elbirliği yaparak Türkiye’yi bölme planını yürüttüler. 2 sayfa 9 maddelik anlaşmalarla ABD’ye bağlandılar. 2 Nisan 2003’te Colin Powell Ankara’ya geldi ve Abdullah Gül ile bir anlaşma yaptı. Arkada kalan 12 yılda işte o anlaşma uygulandı. Görüyorsunuz o anlaşma sonucu yollar kesiliyor, Atatürk büstleri tekmeleniyor, bayraklar yakılıyor. Bizim iktidarımızda yollar kesilemeyecek, kimse Atatürk büstünü tekmeleyemeyecek.
AKP-CHP-HDP/PKK ANLAŞTI

Haziran’dan sonra Türkiye’ye kurulan tuzağı açıklıyoruz. Derviş’i getirdiler işte: AKP-CHP Hükümeti’ni kuracak ve Öcalan’ı da kucaklarına alacaklar. Bu planı Vatan Partisi önderliğinde bozacağız. AKP-CHP-HDP/PKK anlaştılar. Anlaşmalarını ilan ediyorlar.

1)Türk Milleti’ni Anayasa’dan sileceklermiş. Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu açıkça bunu söylüyorlar. Anayasa’dan Türk kavramını çıkarırsanız geriye ne kalır? Kuru kalabalık kalır. Kuru kalabalık olmayacağız! Türk Milleti’nin ayakları altında kalacaklar. 
2)Güneydoğu’da özerklik yapacaklarmış. Güneydoğu’da ayrı bir devletçik oluşturulacakmış. Bunlar özerklikte de birleşiyorlar. Hatta CHP ve AKP arasında bir yarış var. Türkiye’yi bölme yarışına girdiler.
3)Türkiye’yi kamusuyla, özel sektörüyle borca batıran ekonominin kurucusu Kemal Derviş şimdi AKP-CHP Hükümeti’nin Ekonomi Bakanı olacak. Kemal Derviş sülüklerin padişahı, görevlisi, memuru. Şimdi aynı görevle Türkiye’ye gönderilmiştir. 
4)Öcalan’ı getirip Meclis’e sokacaklar, ardından da getirip kabineye alacaklar. 

CHP’YE VERİLEN HER OY AKP İLE SUÇ ORTAKLIĞINA VERİLMEKTEDİR

Bu oyunu bozmanın tek yolu var: Vatan Partisi’ni Meclis’e sokacağız. Tekrar Atatürk’ün 1920’lerde kurduğu gibi bir Milli Meclis kuracağız. CHP’ye verdiğiniz her oy AKP ile suç ortaklığına verilmektedir. AKP artık bunu tek başına yapamıyor. Ona destekçi lazım. Amerika Cumhuriyet’i kuran partiyi AKP’nin yanına oturttu. CHP’ye verilen her oy özerkliğin getirilmesine, Kemal Derviş ekonomisine verilen oylardır. 

VATAN PARTİSİ TÜRKİYE’Yİ YÖNETMEYE HAZIR

Yeniden Kuvayi Milliye ateşlerini yakacağız. Kuvayi Milliye demek Atatürk demek, köklü çözüm demektir. Vatan Partisi’nin programı da kadroları da hazır. Türkiye’nin birikimli askerleri, profesörleri, ekonomi uzmanları, bakanları hepsi Vatan Partisi’nde toplandı. Türkiye’yi yönetme tecrübesi, savaşma tecrübesi, Silivri duvarlarını yıkan direnme tecrübesi Vatan Partisi’nde birleşti. Ermeni Soykırımı yalanını Vatan Partisi yerle bir etti. Lozanlarda Berlinlerde Parislerde Avrupa başkentlerinde Türkleri ayağa kaldırdık. Onbinleri yürüterek Avrupa’ya bizi bölemezsin, bize diz çökertemezsin dedik ve o mücadelelerin sonunda AİHM’den kapı gibi bir karar çıkarttık. 

TÜRKİYE’DEKİ MÜNAFIK KARDEŞLERİ DEVİRECEĞİZ

Hayal satmıyoruz. Biz başarılarımızı milletimizin önüne sunuyoruz. Silivri duvarını yıktık. Size geleceğinizi güvence altına alacak bir Atatürk gençliği yetiştirdik. Geceleri rahat uyuyun, Vatan Partisi’nin yetiştirdiği Türkiye’nin geleceğini belirleyen pırıl pırıl bir gençlik yetiştirdik. Biz şimdiden hükümet gibi icraate başladık. Önümüzdeki dönemin güvenliğini ekonomik gelişmesini sağlayacak ortak girişmelere başladık. Suriye’ye gittik Beşar Esad’la buluştuk. Bir heyetimiz İran’daydı. Suriye’yle İran’la Irak’la Azerbaycan’la Mısır’la görüşüyoruz. Ortadoğu’dan terörün kökünü kazıyacağız. Ortadoğu’ya barış getireceğiz. Tayyip Erdoğan’ın kardeşi olan Münafık Kardeşler’in de kökünü kazıyacağız. Mısır’da yıkıldılar, Tunus’ta yıkıldılar, Suriye’de Beşar Esad kazandı, sıra Türkiye’deki münafık kardeşleri devrimekte. Tayyip Erdoğanları, Ahmet Davutoğluları, Fethullah Gülenleri yıkacağız. 

SINIRLARDAN KARDEŞLİK GEÇECEK

İktidara geldiğimizde Ortadoğu ülkeleriyle ekonomik işbirliği yapacağız. Türkiye saman ithal ediyor, patates ithal ediyor. Türkiye tarımını ne hale getirdiler. Biz sınırları açacağız. O sınırlardan kardeşlik geçecek, mallar geçecek. Ey üreticiler size mallarınızı satacağınız geniş pazarı açıyoruz. Sanayicilerimiz, üreticilerimiz size üret arkadaş, üret Türkiye’yi doyur, üret sırtımızı giydir diyoruz. Tarımımızı destekleyeceğiz. Kemal Dervişler, Tayyip Erdoğanlar köylü bu milletin kamburu demişlerdi. Köylümüzü tekrar efendi yapacağız. İşçimizi, emekçimizi, alınteri dökenleri tekrar efendi yapacağız. Avrupa kazansın, Amerika kazansın diye küçük ve orta sanayiyi çökerttiler. Şimdi biz yeniden ayağa kaldıracağız. Herkese iş sağlayacağız. Çalışmadan, üretmeden hiçbir ülke zenginleşemez. Herkesin insanca yaşayacağı ücreti sağlayacağız. Devlet fabrika kurar, bölgeler arasında dengeyi sağlayacak ekonomiye müdahaleler yapar. Bunlar geminin dümenini Amerika’ya bıraktılar. Palavrayla emekli aylığını arttıramazsın, biz palavra satmıyoruz. Üretim ekonomisiyle hepimizin insanca başı dik, çalışarak, kardeşçe yaşayacağı bir Türkiye’yi kuracağız. 

HAKKARİ EDREMİT’TEN UZANAN ELİ TUTTU

Vatan Partisi gümbür gümbür geliyor ve Türkiye’yi bütünleştirecek. Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz. Amerika’ya, Amerika’nın piyonlarına, PKK’ya bu topraklarda yer yok. Türkiye bölünmeyecek. AKP-CHP-HDP birleşsin, Obama’yı getirsin Türkiye’yi bölemez. 1919’da, 1920’de bölemeyenler 21. yüzyılda da bölemez. Güneydoğumuzda kimse haraç toplayamayacak. Halka dayanan otoritenin kardeşlik gücünü, barış gücünü Edirne’den Hakkari’ye kadar tahsis edeceğiz. Hakkari, Edremit’ten uzanan eli tuttu. 2 Haziran’da da Yüksekovalılar Edremit’e selam diye sizlere seslenecekler. 

ADANA TEKSAS DEĞİL BİZİM VATANIMIZ

Adana Türkiye, Teksas değil, Pensilvanya değil, bizim vatanımız. Biz miting meydanını aldık, Tayyip Erdoğan ben miting yapacağım orada Vatan Partisi’ni konuşturmam dedi. Tayyip Erdoğan cumhurun başıyım diyor ama aslında kanunsuzların başı. Kendisini padişah zannediyor. Atın üzerine binmeye kalktı at onu sırtından attı. Ata binmeyi bilmiyorsun ne çıkarsın atın üstüne? Devlet yönetmeyi de bilmiyorsun. Sen Büyük Ortadoğu Projesi’nin eşbaşkanısın. Seni Türkiye’nin tepesinden alaşağı edeceğiz. Atatürk’ün oturduğu koltukları daha fazla kirletemeyeceksin. 29 Mayıs’ta Adana’da miting yapmak üzere gerekli hukuki işlemleri 5 Mayıs’ta gerçekleştirdik. Bizden 8 gün sonra Tayyip Erdoğanlar bizim miting yapacağımız meydanı işgal etmeye kalktılar. Keşke gelse şurada beraber miting yapsak. O Amerikan plağı çalsın ben de burada zeybek söyleyeyim. Biz Adana’da mitingimizi yapacağız. Tayyip Erdoğan miting yapmak istiyorsa gitsin Teksas’ta yapsın. 

TAKIMLARIMIZ BİR KÜLTÜRLERİMİZ BİR

Bunlar Vatan Partisi’nden çok korktu. Yüksekova mitingimizi önlemek için de “sizin uçağınız inemez” diyorlar. Kendi uçakları indi, söylediklerinin hepsi palavra. Biz Yüksekova’daki candaşlarımızla kucaklaşmaya gidiyoruz.Bir kucaklaşma mitingi olacak. Takımlarımız bir, kültürlerimiz bir, inançlarımız, bayrağımız, vatanımız bir. Bizi kimse bölemeyecek. Tayyip Erdoğan’ı vatana ihanetten Yüce Divan sandalyesine oturtacağız.

KUVAYİ MİLLİYE’NİN SESLERİ KULAKLARIMDA

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Balıkesir milletvekili adayı Em. Tümgeneral Beyazıt Karataş ise konuşmasında şunları söyledi:

Vatan Partililere yağmur, çamur, zindanlar, biber gazları, barikatlar, seçim barajları bunların hepsi vız gelir. Artık yolumuz Mustafa Kemal’in yoludur. 96 yıl önce 19 Mayıs’ta Balıkesir’de birlik ve beraberlik için işgale karşı direniş Asmalı Mescit’te başlamıştır. Biz de seçim çalışmalarımızı Asmalı Mescit’te başlattık. Kuvayi Milliye ruhunun hala yaşadığı bu kentte onların seslerini kulaklarımda hissediyorum. 

BU VATANIN EVLATLARI SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEK

Emperyalistler ülkemizi kuklalar vasıtasıyla işgal etmiştir. Buradan haykırıyoruz bizi bölemeyeceksiniz. Biz iktidara yürüyen bir Partiyiz. Geçmişten gelen İşçi Partisi ruhunu Vatan Partisi’nde taşıyoruz. Düşüncelerim, amaçlarım hepsi Mustafa Kemal’in Altı Ok’u altında toplanıyor. Türkiye düşmanlarına Kaçak Sarayları mezar olacak. Korkuyorlar çünkü bu milletin gerçek evlatları iktidara gelecek. Bizim kaçacak yerimiz yok bu vatanın evlatları olarak sonuna kadar mücadele edeceğiz. 

OMUZLARIMDA GALAKSİ VAR

Binlerce korumayla, zırhlı araçlarla dolaşıp dinimizi sömürmeye vatandaşımızı kandırmaya kimsenin hakkı yok. Ben Em. Tümgeneral Beyazıt Karataş, kimseden korkmadan yanımda eşimle yoldaşlarımla sokaklarda dolaşıyorum. Ben silahlı kuvvetlerdeyken omzumda yıldızlarım vardı. Yıldızlarım alındı ama iyi ki alındı. Şimdi omuzlarımda gökyüzündeki yıldızlarla beraber sizlerin yıldızları var. Artık benim omuzlarımda galaksi var. Ben Vatan Partisi’nin askeriyim.






Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku