Gündem:
'KILIÇDAROĞLU'nun ÇAĞRISI UTANÇ VERİCİDİR'

KILIÇDAROĞLU’nun ABD ve AB’ye MÜDAHALE ÇAĞRISI UTANÇ VERİCİDİR

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun The Guardian, Frankfurter Allgemeine Zeitung, Der Standart gibi bazı batı gazetelerinde yayımlanan yazısı üzerine yaptığı açıklama aynen şöyle;

ATLANTİK MEDYASINDAKİ KAMPANYA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Atlantik sistemi gazetelerinde kampanya halinde yayımlanan yazısında, emperyalist merkezleri Türkiye’ye müdahaleye çağırmaktadır. Bu yazıda, Türk milletine veya Türkiye halkına güvenen bir sözcüğe rastlanmıyor. Kılıçdaroğlu, bütün Atlantik âleminde örnekleri görüldüğü üzere, “dünya” adını verdiği Küresel Efendilere seslenmekte ve onları Türkiye’ye karşı harekete geçmeye davet etmektedir. “Adalet Yürüyüşü”nün amacı böyle açıklanmaktadır.
 
BATI ASYA ÜLKELERİNE KARŞI EMPERYALİSTLER VE SİYONİSTLERLE BİRLİKTE

Kılıçdaroğlu, yazısının sonunda “yalnız değiliz” dedikten sonra, kimlere karşı ve kimlerin yanında olduğunu şöyle vurguluyor:

“Yalnız değiliz. Dünya, aşırılık yanlısı, liberal olmayan popülistlerin ve diktatörlerin yükseldiğini görüyor. Diktatörler birbirlerinden öğreniyorlar. Demokrasilere karşı birlikte komplo kuruyorlar. Ülkelerini mahvettiler ve halklarını yurt dışına sığınmaya zorladılar. Liberal demokratlar nasıl tepki vermeli?

“Yürüyüşümüz, rejimin kurbanlarının bir çoğunu barındıran İstanbul'daki cezaevinin kapılarında sona erecek. Ancak umarız adalet için yeni bir toplumsal hareket, Türkiye sınırlarının ötesinde yankı bulacak bir hareket başlatacaktır.”

SURİYE İRAN RUSYA VE IRAK DÜŞMAN İLAN EDİLİYOR

Bu satırlarda da görüldüğü üzere Kılıçdaroğlu, düşmanlarını tıpkı ABD emperyalistleri ve İsrail gibi, “Aşırılık yanlısı, liberal olmayan popülistler ve diktatörler” diye tanımlamaktadır. Dahası Kılıçdaroğlu o “diktatörlerin” kim olduğunu da açıklıyor: “Ülkelerini mahvettiler ve halklarını yurt dışına sığınmaya zorladılar.” Suriye ve Beşar Esad açıkça düşman ilan edilmektedir.

Kılıçdaroğlu, “diktatörlerin birbirlerinden öğrendiğini, demokrasilere karşı birlikte komplo kurduklarını” söyleyerek, Batı Asya’da ABD emperyalizmine ve İsrail’e karşı kurulan cepheyi hedef almaktadır. Rusya, Türkiye, İran, Irak ve Katar, düşman kamp olarak tanımlanmaktadır. Böylece Kılıçdaroğlu, ABD ve İsrail’in mevzisinden Batı Asya’nın Mazlum Ülkelerine karşı atışlar yapıyor.
CHP Genel Başkanı, ABD emperyalizminin BOP Eşbaşkanlığı görevini üstlendiğini dünyaya bildirmektedir.

ABD’nin MÜDAHALE ve İŞGAL GEREKÇESİ: “DİKTATÖR” SUÇLAMASI

Bütün insanlık, ABD’nin “diktatör” suçlaması yönelttiği kampanyalardan sonra, “demokrasi götürmek” adına, Irak’a, Libya’ya ve Suriye’ye silahlı müdahalede bulunduğunu çok iyi bilmektedir.

Şimdi hedefte Türkiye var. ABD emperyalizmi, 15 Temmuz darbe girişiminde başaramadığı silahlı müdahale tehdidini gündeme almış gözükmektedir.

ÇÜNKÜ TÜRKİYE ABD’nin PİYONLARINA KARŞI SAVAŞIYOR

Bu, beklenen bir gelişmedir. Çünkü Türk Ordusu, ABD’nin “Kara gücü” olan PKK/PYD/YPG’ye karşı harekete geçme hazırlığı içindedir. Rusya ve İran, Türkiye’nin bu harekâtını destekliyor. Öte yandan Barzani, Irak’ın kuzeyinde sözde “Kürdistan”ın bağımsızlığı için 25 Eylül 2017 günü “Referandum” yapacaklarını ilan etmiştir.

Türkiye, Rusya, Irak, Suriye, İran ve Katar, ABD emperyalizmine ve İsrail’e karşı toprak bütünlüklerini korumak için aynı cephede toplanmış bulunuyorlar. CHP Genel Başkanı, Türkiye’yi ve dostlarını “diktatörlükle” suçlayarak kendi safını belirlemiş bulunmaktadır. Kılıçdaroğlu, ABD ve İsrail cephesindedir ve onların Türkiye’ye karşı iç cephedeki harekâtlarına alet olmaktadır. HDP/PKK ve FETÖ mensuplarıyla kol kola yürümesi de bu rolle bağlantılıdır.

İÇ CEPHEDE VATAN ve CUMHURİYET YIKICILARIYLA İTTİFAK

Kılıçdaroğlu’nun yazısında Türk milletine, Türkiye halkına güven adına tek bir cümle bulunmuyor. Buna karşılık müttefik sayılanlar, HDP/PKK ve FETÖ’dür.

Açıkça “rejim kurbanları” olarak ilan edilen cezaevindeki FETÖ ve PKK/HDP mensuplarını hapisten kurtarmak için yürüdüklerini dünyaya bildirmektedirler.

Kılıçdaroğlu, “105 bin” sayısını vermeye ısrarla devam ederek,  Ordu, Polis, Yargı ve Devlet kurumlarından temizlenen FETÖ ve PKK bağlantılı herkese sahip çıkmakta ve Gladyo’nun yeniden Devlet ve Ordu içine yuvalanmasından başka bir anlama gelmeyen ABD ve NATO talebini yinelemektedir.

FETO DARBESİNİ BASTIRAN DEVLETE ve MİLLETE KARŞI MÜCADELE ÇAĞRISI

Kılıçdaroğlu, 15 Temmuz FETÖ Darbesine karşı konumlanmıyor, tam tersine FETÖ darbecilerine karşı yürütülen mücadeleyi “darbe” olarak suçlamakta ve açıkça NATO Gladyosunun taleplerini dile getirmektedir.

Kılıçdaroğlu’nun talepleri, son günlerde CIA şeflerinden Rubin tarafından aynı ifadelerle vurgulanıyor (Bkz. Rubin’in yaydığı “Gerçeğin Peşinde” başlıklı 138 sayfalık CIA-FETÖ Raporu ve sosyal medya paylaşımları).

REJİM GAYRİMEŞRU İLAN EDİLİYOR

Devlete ve millete karşı mücadelenin hukuki zemini de oluşturulmaktadır. Kılıçdaroğlu, Türkiye’deki anayasa rejimini “gayri meşru” ilan etmeye devam ediyor. Bu “gayri meşru” saptaması, Türk Hukukuna ve Türk Yargısına değil, emperyalist merkezlerin kararlarına dayandırılıyor.

Türk Ordusunun ABD emperyalizmi ile cephe cepheye geldiği bir durumda, Kılıçdaroğlu emperyalist “standartlara” gönderme yaparak, Mehmetçiğimizi ve Polisimizi sırtından vurma girişimi içindedir.

Dahası bir üst perdeye çıkılarak, dünyanın “liberal demokratları” tepki vermeye davet ediliyor. “Liberal demokrat” diye adlandırılanların emperyalist-kapitalistler olduğunu bütün insanlık bilmektedir.

Kılıçdaroğlu, PKK ve FETÖ’yü koluna takarak yaptığı yürüyüşün “sınır ötesinde yankı” bulmasını umut etmektedir. İlan edilen “kriz”, bu emperyalist müdahale için fırsat olarak gösterilmektedir.

ABD VE İSRAİL GÜDÜMÜNDE HDP/PKK ve FETÖ ile STRATEJİK İTTİFAK KARARI

Kılıçdaroğlu’nun emperyalist dünya tarafından desteklenen bu açıklaması, bir kararı, bir teslim oluşu ilan etmektedir.

Kılıçdaroğlu, Türküyle ve Kürdüyle bütün Türk milletini, Türkiye’nin vatansever birikimini, Türk Ordusunu, Türk Polisini, Türk Yargısını ve bütünüyle Türkiye Cumhuriyeti devletini hedef alan emperyalist tertibe teslim olmuştur.

Bu tertip çerçevesinde PKK/HDP ve FETÖ, müttefik olarak seçilmiştir.

HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve Avrupa’daki kaçak Can Dündar’ın son günlerdeki açıklamalarına göre, bu ittifak “Ankara’yı ele geçirme” hedefine yöneliktir.

Soros’un TESEV Kuruculuğuna devam eden CHP Genel Başkanı’nın bu açıklaması, ABD ve İsrail’in savaş planı içindedir. Kılıçdaroğlu, Atatürk’ün kurduğu CHP’yi, Atatürk’le kazandığımız istiklâlimize, vatan bütünlüğümüze ve Cumhuriyet değerlerimize karşı ateşe sürmektedir.

TÜRKİYE YENİLMEZ

Bütün dünyaya ilan ediyoruz:

Türkiye, ABD ve İsrail saldırganlığına karşı Vatanını ve Cumhuriyetini savunacak kuvvete ve birikime sahiptir.

“Kürdistan’da referandum” planı, Türk milletini ve Batı Asya ülkelerini birleştiriyor.

Vatan Partisi görev başındadır. Vatan Savaşımız, kesinlikle zafere ulaşacaktır.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
İBRAHİM ÇELİK 7 yıl önce

sayin peri̇nçek si̇zi̇n ki̇me -ki̇mlere,ni̇ye-nelere hi̇zmet etti̇ği̇ni̇zi̇ anlayamiyoruz! adalet yürüyüşüyle i̇lgi̇li̇ açklamalariniz enteresan,gerçekten böyle mi̇ düşünüyorsunuz?yani̇ türki̇ye'de adalet var m? var da bi̇z mi̇ göremi̇yoruz?var da suçsuz yere cezaalandirilan,sonra aklanan askerler hangi̇ adalete göre görevleri̇ne i̇ade edi̇lmi̇yor

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku