Gündem:
KILIÇDAROĞLU, ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDE!
KILIÇDAROĞLU, ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NDE!

Dün gerçekleştirilen MYK toplantısının ardından, programında olmamasına rağmen Kılıçdaroğlu'nun Şişli Belediyesi'ni ziyaret ettiği öğrenildi.

Bilindiği gibi İstanbul Şişli Belediyesi Başkanı Hayri İnönü’nün, belediyede “Sarıgül Operasyonu” başlattığı iddia edilmiş, olayın detayları haber sayfalarına taşınmıştı.

Uzun süredir suların durulmadığı Şişli Belediyesi'nde, Mustafa Sarıgül’ün oğlu Emir Sarıgül’ün belediye başkanlığı koltuğuna oturmak istediği kulaktan kulağa konuşulurken, CHP’li Başkan Hayri İnönü’nün bazı kişileri görevden alması olayın patlamasına neden olmuştu.

Tüm bu tartışmaların gölgesinde Kılıçdaroğlu'nun detayları öğrenmek için Şişli Belediyesi'ni ziyaret ettiği düşünülüyor.

Ziyarette Kılıçdaroğlu'nu Belediye Başkanı Hayri İnönü ile Belediye Başkan Yardımcısı Emir Sarıgül karşıladığı öğrenildi.

CHP Genel sekreteri Gürsel Tekin, Genel başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Veli Ağbaba ile CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı da Kılıçdaroğlu'nun yanında yer aldığı ziyaretin yarım saat sürdüğü belirtildi.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku