Gündem:
KILIÇDAROĞLU'na AYAKKABI FIRLATTILAR!
KILIÇDAROĞLU'na AYAKKABI FIRLATTILAR!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilerle yaptığı toplantıda, bir kişinin ayakkabılı saldırısına maruz kaldı.

Kılıçdaroğlu, emeklilerin sorunlarına ilişkin bir otelde düzenlenen toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Konuşmasını bitirdiği sırada, "basın mensupları alınırken toplantı salonuna girdiği" belirtilen bir kişi Kılıçdaroğlu'na, "Sizin siyasetiniz benim babamı yaktı" diyerek ayakkabılarını fırlattı.

Ayakkabıların isabet etmediği Kılıçdaroğlu, olaya ilişkin, "Ruh sağlığı yerinde olmayan bir arkadaş" değerlendirmesinde bulundu.

Korumalar tarafından otelin alt katlarındaki bir odaya indirilen saldırganın, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüleceği belirtildi.

KILIÇDAROĞLU: "BEN DE BİLMİYORUM

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, otelden ayrılırken, olayın nedenini soran gazetecilere, "Ben de sizin gibi bilmiyorum" yanıtını verdi.

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Olayın yaşamasından kısa süre sonra saldırganın kimliği belli oldu. 1986 Ağrı Eleşkirt doğumlu Yunus Emrah S. ilk ifadesinde “Erdoğan Toprak’ın fabrikasında çalışan babamın yaşadığı mağduriyet nedeniyle saldırıyı gerçekleştirdim. Babam Erdoğan Toprak’ın fabrikasında çalışıyordu, geçirdiği kaza sonucu özürlü kaldı. Yardım sözleri de tutulmadı” bilgisini verdi.

KILIÇDAROĞLU İLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM

Yunus Emrah S.’nin toplantı öncesinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun basınla ilişkilerini yürüten isimlerden Veli Özdemir’e de “Sayın Genel Başkan’la görüşmem gerekiyor” isteğini ilettiği öğrenildi. Daha sonra ortadan kaybolan Yunus Emrah S.’in, toplantının basına açık bölümünde gazetecilerin arasına karışarak salona girdiği tespit edildi.  Yunus Emrah S., salona girmesinden kısa bir süre sonra da ayakkabısını Kılıçdaroğlu’na fırlattı. S.’in ayakkabısı Genel Başkan Yardımcılarından Selim Sayek Böke’ye isabet etti.

GÖKÇEK'TEN "GEÇMİŞ OLSUN"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek saldırıdan hemen sonra Twitter hesabından Kılıdçaroğlu'na geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Gökçek mesajında, "Kılıçdaroğlu'na ayakkabı fırlatılmış... Geçmiş olsun... Her türlü tartışmaya evet kaba kuvvete hayır..." ifadelerini kullandı.




Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku