Gündem:
KÖMÜR TORBALARINDAN BAKIN NE ÇIKTI!

KÖMÜR TORBALARINDAN BAKIN NE ÇIKTI!

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, güvenlik güçlerince Silopi ilçesine bağlı Barbaros Mahallesi'nde bir evin bahçesine gömülü vaziyette PKK/KCK terör örgütü mensuplarına ait mühimmat olduğu şeklinde istihbarat elde edildi.

Silopi İstihbarat Büro Amirliği ve Terörle Mücadele Büro Amirliği ile bomba imha ekipleri tarafından 16.00-18.00 saatlerinde söz konusu adreste arama yapıldı.

Aramada, İçişleri Bakanlığı'nca Kanun Hükmünde Kararname kapsamında (KHK) görevlendirme yapılmadan önce görevde olan DBP'li Silopi Belediyesine ait kömür torbalarında, 7 kalaşnikof piyade tüfeği, 16 şarjör, keskin nişancı tüfeği ve dürbünü, 16 roketatar başlığı, 13 roketatar sevk fişeği, 250 muhtelif çapta fişek, 2 telsiz, hücum yeleği ve çok sayıda pil ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MECLİS'te İSRAİL GERİLİMİ
Türkiye’nin İsrail’le olan ticari ilişkileri TBMM’de tartışma yarattı. CHP’nin bu konudaki Meclis...

Haberi Oku