Gündem:
KÜLÜNK! AYNI KÜLÜNK!
KÜLÜNK! AYNI KÜLÜNK!

Etrafında her zaman olay, küfür, kavga...


27 Şubat 2014 günü TBMM gırtlak gırtlağa bir kavgaya sahne olmuş ve AKP Milletvekili Metin Külünk parmağını CHP milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nun burnuna sokarken fotoğraflanmıştı. Kulkuloğlu bir yandan burnundaki parmaktan kurtulmaya çalışırken, aşağıdan da tekme yiyordu. Ertesi gün Kulkuloğlu, “baldırında kas yırtılması ve kanama, burnunda yırtılma, ayağının üstüne basmama ve yürüyememe gibi semptom ve bulgularla 12 gün darp raporu almıştı.

Aynı AKP Milletvekili Metin Külünk çok geçmeden yeni bir skandalla daha gündeme gelmişti. Katıldığı bir televizyon programında 17 Aralık yolsuzluklarıyla ilgili 'herkesin günah işleme özgürlüğü' bulunduğunu söyleyerek ayıpların örtülmesii gerektiğini belirten Külünk'ün sözleri Twitter'da da gereken yankıyı(!) bulmuştu.

BU KEZ DE TWITTER'DA YAĞCILIĞA TAVAN YAPTIRDI! 


Külünk, durmuyor, yorulmuyor, sebatla benzeri tutum ve davranışları sergilemeye devam ediyor. Külünk, bu kez de Twitter'dan üniversite rektörlerine yaptığı teklif ile şaşırttı.


Erdoğan'ı Türk siyasi tarihinin dehası olarak tanımlayan Külünk, üniversitelerin rektörlerine "Başarısının sırlarını sokağa taşıyan, sokağı köşke taşıyan RTE kürsülerini üniversıtenize ne zaman taşıyacaksınız? RTE'nin aklını kurumsallaştırıp tarihselleştirmeyi düşünüyormusunuz?" diye sordu. 

İŞTE KÜLÜNK'ÜN O TWEETLERİ;

"1-Türkıye genelinde siyaset bilimlerı ve uluslararası ilişkiler kürsüsü bulunan üniversite rektörlerine soruyorum:

Soru 1) "Üniversitesiz hiçbir il kalmayacak" söylemiyle çıkıp bunu icraata koyan liderimiz RTE kürsüsü neden kurulmuyor?

Soru2) Dünya'da mazlumların hayranlıkla, zalimlerin korkuyla izlediği bir lider olan RTE'nın kodlarını bilimselleştirmeyi düşünüyor musunuz?

Soru 3) Yeni ve büyük Türkiye'nin dünya sahnesindeki oyun kurucu gücünü sağlayan akılı ögrencilerinize ne zaman anlatacaksınız?

Soru 4) Başarısının sırlarını sokağa taşıyan, sokağı köşke taşıyan RTE kürsülerini üniversitenize ne zaman taşıyacaksınız?

Soru 5) Rektörlerimiz Türk siyasetinin dehası RTE'nin aklını kurumsallaştırıp tarihselleştirmeyi düşünüyormusunuz?


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku