Gündem:
MAKAM ARACININ PLAKASI DA SAHTE
MAKAM ARACININ PLAKASI DA SAHTE

 Erdoğan'ın Mercedes'inin plakası Fiat'a ait çıktı

1994 yılında belediye başkanlığı için seçim kampanyasında kullandığı '34 RTE 54' plakası sahte çıkan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de aynı şeyi yaptı. Erdoğan'ın bugün makam aracı olarak kullandığı otomobilde takılı olan plaka başka bir araca ait çıktı.
 
Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan bugün seçim yasaklarının başlamasıyla makam aracını değil sivil plakalı bir aracı kullandı. Van'daki miting için evinden ayrılırken "06 BV 8534" plakalı Mercedes marka bir aracı kullanan Erdoğan, ANA uçağını da kullanmadı.

PLAKA SAHTE ÇIKTI

Erdoğan'ın makam aracı olarak kullandığı arabanın plakası ise başka bir araca ait çıktı.. E-Devlet üzerinden yapılan sorgulamada Erdoğan'ın kullandığı araçta takılı olan plaka, 2009 model, Fiat marka bir gri bir araca ait gözüküyor.





Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku