Gündem:
MEĞER SOL ÖRGÜTLER ZARARSIZ, TEMİZ, FİKİR ADAMLARIYMIŞ!
MEĞER SOL ÖRGÜTLER ZARARSIZ, TEMİZ, FİKİR ADAMLARIYMIŞ!

15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu'nda konuşan eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, “Sol örgütler bizim sandığımızın tersine, zararsız, eline bıçak almamış insanlar çıktı” dedi.

"Ben şube müdürlüğündeyken sol örgütlerin ardında Rusya var sanırdım” diyen Mehmet Ağar, şöyle devam etti:

“Meğerse sadece TKP'yi desteklermiş SSCB. Bu örgütlerin ardında Batı varmış. Zaten sol örgütler de bizim sandığımızın tersine, zararsız, eline bıçak almamış insanlar çıktı. Kabul etmek lazım ki temiz fikir adamlarıydı. SSCB dağılınca da zaten TKP desteği çekildi.”

İLKER BAŞBUĞ KATILMADI

15 Temmuz (FETÖ/PDY) Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu gelmesi planlanan eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ise mazeret bildirerek toplantıya katılmadı.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
resul abdik 7 yıl önce

mehmet ağar darbeleri araşdırma komisyonunda sol örgütleri biz yanlış danımışız boyle deyillerdi diyor bu gün aynı bozisyonsa şübe müdürü olsun fikri değişmez aynı muameleyi yine yapar bunlar faşits nizniyet insanlarla dalka gecmesinler belalarını bulacaklar masum insanları yaktıkları gibi.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku