Gündem:
MELİH ALTINOK ve SEVİLAY YÜKSELİR KOVULDU
SEÇİM ONLARA YARAMADI!: "MELİH ALTINOK ve SEVİLAY YÜKSELİR KOVULDU"

Melih Altınok Show TV'den kovuldu

7 Haziran seçimleri sonrası ilk tasfiye başladı. Show TV'de Melih Altınok’un sunumuyla ekrana gelen “Güne Merhaba” programı yayından kaldırıldı.


Kovulduğunu Twitter'dan duyuran Melih Altınok, "Merkez medyada da ilk seçim sonuçları gelmeye başladı. Ciner, Show TV'de yayınlanan Güne Merhaba programımıza son verdi! Hayırlı olsun." diye yazdı.


Sevilay Yükselir kovuldu


AKP'nin 7 Haziran seçimlerindeki oy kaybının ardından yandaş medyada depremler sürüyor. Melih Altınok'un Show TV'den kovulmasının ardından şimdi de Sevilay Yükselir, Sabah Gazetesi'nden ve program yaptığı aHaber'den kovuldu.

Seçimden kısa süre önce HDP'ye desteğini açıklayan Sabah Gazetesi köşe yazarı Sevilay Yükselir kovuldu.


HDP'ye destek verdiği için kovulduğunu belirten Yükselir, "7 yıldır yazarı olduğum Sabah Gazetesi ve aHaber yönetimi, seçim süreci boyunca HDP'nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi" dedi.

Sevilay Yükselir, seçim öncesindeki 'HDP Meclise girmeli' açıklamalarının ardından seçim sonrasında da AKP’ye muhalefetini sürdürmüştü.


Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın “HDP bundan sonra çözüm sürecinin ancak filmini yapar” şeklindeki sözlerini Twitter'dan eleştiren Yükselir, şu mesajları paylaşmıştı:

“Kim bu kargalar?' diye mi soruyorsunuz. AK Parti'nin kaybına sebep olan ve olmaya da devam eden. İşte onlardan biri.. Akdoğan ve onun gibi siyasi analiz yetisi sıfırlar konuşmaya devam ettikçe kayıp devam edecek. Davutoğlu'nun ilk icraatı YA'ya sus demek olma.”


İddiaya göre bu köşe yazıları ve tweetler Sabah yönetiminin tepkisine neden oldu ve Yükselir kovuldu.

YÜKSELİR: "HABERLER DOĞRU"

Kovulmasıyla ilgili Twitter'dan bir açıklama yapan ve haberi doğrulayan Yükselir, "Zorunlu olarak bu açıklamayı yapıyorum. Zira telefonlarım kilitlendi. Haberler doğru. 7 yıldır yazarı olduğum Sabah Gazetesi ve aHaber yönetim, seçim süreci boyunca HDP'nin barajı geçmesi ve oy desteğim benimsemediğinden işime son verdi.

Her şeyin hayırlısı olsun. Gazeteciliğe devam. Bu arada mesele vicdan olunca bir an bile tereddüt etmeden onu tercih etmiş biri olarak,meslektaşlarım tarafından eleştirilmeyi hak etmiyorum. Hepinizin bilmesini isterim ki son derece mutlu ve huzurluyum... İnşallah Barış kazanacak... Türkiye kazanacak..." diye yazdı.






ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MECLİS'te İSRAİL GERİLİMİ
Türkiye’nin İsrail’le olan ticari ilişkileri TBMM’de tartışma yarattı. CHP’nin bu konudaki Meclis...

Haberi Oku