Gündem:
MERAL AKŞENER İHRAÇ EDİLDİ
MERAL AKŞENER İHRAÇ EDİLDİ

MHP'den, MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Halil ÖZTÜRK imzasıyla yayımlanan basın bildirisine göre Meral Akşener'in parti üyeliğinden “KESİN ÇIKARMA’’ cezası ile cezalandırılmasına karar verildiği bildirildi. İşte o açıklama;

BASIN AÇIKLAMASI

"Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 11., 79. ve 81. maddeleri uyarınca tedbirli olarak kesin çıkarma cezası ile cezalandırılması istemiyle Merkez Disiplin Kuruluna sevk edilmiş bulunan Meral AKŞENER hakkında düzenlenen disiplin soruşturması dosyası münderecatı Merkez Disiplin Kurulunca müzakere edilmiş, müzakereler sonucunda yapılan gizli oylama ile, Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İli, Üsküdar İlçe Teşkilatı üyesi Meral AKŞENER’in Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğü’nün 78/4 - (c) , (e) , (g) , (h) ve (i) maddeleri uyarınca parti üyeliğinden “KESİN ÇIKARMA’’ cezası ile cezalandırılmasına, 08.09.2016 tarihinde OY BİRLİĞİ ile karar verilmiştir.
Ayrıca çağrı heyeti üyeleri Ayhan EREL, Ali SAĞIR ve Mehmet BİLGİÇ hakkındaki disiplin soruşturması da eksik evrak ikmali sonrasında ileriki bir tarihte sonuçlandırılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur."

Halil ÖZTÜRK
Merkez Disiplin Kurulu Başkanı





Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku