Gündem:
METEOROLOJİDEN FLAŞ UYARI

METEOROLOJİDEN FLAŞ UYARI

Meteoroloji'den Karadeniz için flaş uyarı


Orta ve Doğu Karadeniz'de halen devam eden yağışların etkisini artırarak çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlara sebep olması bekleniyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz'de halen devam eden yağışların yarın etkisini artırarak perşembe günü öğleden sonraki saatlere kadar çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağışlara sebep olmasının beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada sağanak yağışın sebep olabileceği, sel ve su baskını gibi, oluşması muhtemel risklere karşı uyarıda bulunularak, "Orta ve Doğu Karadeniz'de halen devam eden yağışların yarın etkisini artıracağı ve Samsun, Ordu, Giresun ile Trabzon'un batı ilçelerinde perşembe öğleden sonraki saatlere kadar çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (50-100 kg) yağışlara sebep olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Heyelan, ani sel, su baskını, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

DOĞU ANADOLU'DA 7 İL'E DİKKAT


Meteoroloji ayrıca Doğu Anadolu'da yağışların gökgürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği belirtilerek "Bugün Doğu Anadolu'nun doğusunda (Kars, Ağrı, Iğdır, Van, Bitlis, Hakkari ve Şırnak) görülecek yağışların yerel olarak kuvvetli (21 - 50 Kg) olacağı tahmin edildiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım vb.) karşı yetkililerin ve ilgililerin dikkatli olması gerekmektedir" denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku