Gündem:
METEOROLOJİDEN KUVVETLİ FIRTINA UYARISI

METEOROLOJİDEN KUVVETLİ FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun Doğu Karadeniz ve Batı Akdeniz bölgelerinde kuvvetli fırtına beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Doğu Karadeniz ve Batı Akdeniz'de cumartesi günü rüzgarın kuvvetli fırtına şeklinde eseceğinin tahmin edildiği belirtilerek kuvvetli fırtınanın pazar günü etkisini kaybetmesinin beklendiği bildirildi.

Meteoroloji'den yapılan açıklama şöyle:

"Doğu Karadeniz'de rüzgarın cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren hızını artırarak batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8, yer yer 7 ila 9 (60 - 90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; pazar günü öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği beklenmektedir. Batı Akdeniz'de rüzgarın cumartesi günü öğle saatlerinden sonra hızını artırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden 7 ila 9 (60 - 90 km/s) kuvvetinde kuvvetli fırtına eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın; pazar günü öğle saatlerinde kuzey kesimlerinde, öğle saatlerinden sonra ise güney kesimlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir."

 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku