Gündem:
MHP'DE KURULTAY BAŞKALDIRISI
MHP'DE KURULTAY BAŞKALDIRISI

CHP ve MHP 'nin "Çatı Adayı" Ekmeleddin İhsanoğlu'nun seçimi ilk turda kaybetmesi ve İhsanoğlu'na verilen desteğin iki partinin 30 Mart seçimlerindeki toplam oyunun altında kalmasına yönelik tepkiler sürüyor. CHP'nin kurultay kararı almasının ardından MHP'de de kurultay sesleri yükselmeye başladı.

2012 yılında yapılan MHP kongresinde Bahçeli'ye rakip olan Musavat Dervişoğlu'nun ardından 21. Dönem MHP Yozgat Milletvekili Mesut Türker, MHP üst yönetiminin partiyi umutsuzluğa sürüklediğini söyleyerek olağanüstü kurultayı toplama çağrısında bulundu.

Hareketin adını 'Kutsal Başkaldırı' olarak niteleyen Mesut Türker, kurultaya mevcut yönetimin istifa ederek geçici olarak oluşturulan yönetimle gidilmesi gerektiğini söyledi.

"KUTSAL BAŞKALDIRIYI BAŞLATIYORUZ"

Mesut Türker'in eleştirileri şöyle;

Son yıllarda Türk siyasi hayatında vuku bulan hızlı değişim ve gelişmeler, ülkemizin bulunduğu coğrafyada meydana gelen konjonktürel olaylar, bunlara karşılık Ülkücü camiadaki beklentiler yeni bir yapılanma ve değişimi zorunlu hale getirmiştir.

En son 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan sonuç, yeter artık demenin zamanının geldiğini hatta geçtiğini işaret etmiştir.

İşte bu nedenle, Ülkücü camianın yanı sıra vatan millet sevgisi ile dolu vatandaşlarımız ile beraber küresel emperyalist güçler ve yerli taşeronlarına karşı durmak için;

Türkiye’nin en güçlü kadrolarına sahip Milliyetçi Hareket Partisini yıllardır iktidara taşıyamayarak başarısızlığa, yılgınlığa ve umutsuzluğa mahkûm eden MHP üst yönetimine “yeter artık” demek için;

Güçlü kadro ve inançlı bir yapı oluşturmak amacıyla başlattığımız ve çok kısa bir zaman zarfında sonuç almayı hedeflediğimiz “KUTSAL BAŞKALDIRI”YI başlatıyoruz.

MEVCUT İKTİDARIN TEŞKİLATI GİBİ ÇALIŞIYOR

Yaşadığımız günler, Türkiye ve Türk Milleti açısından olağanüstü vahim bir tablo arz etmektedir.

Her karışı şehit kanları ile sulanan vatan toprakları, bir yandan fiilen bölünme, parçalanma girişimlerine sahne olurken. diğer yandan Türk yoktur denilerek Türk Milliyetçiliği ayaklar altına alınmış “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” sözü dağdan taştan silinmiş, PKK'lı bir canının heykelinin güvenlik güçleri tarafından indirilmesine karşılık ATATÜRK büstlerine karşı yapılan çirkin saldırılara duyarsız kalınmıştır.

Türlü usulsüzlük ve yolsuzluklarla milli kaynaklarımız bu Ülkeye sadece mideleri ile bağlı küçük bir azınlığa göz göre göre peşkeş çekilmektedir.

Hepinizin de malumu olduğu gibi Türk Dünyasının durumu içler acısıdır. Tüm Türk Cumhuriyetleri ve buralarda yaşayan soydaşlarımız yalnızlığa ve açlığa mahkûm edilmişler, ayrıca tüm İslam coğrafyası uluslar arası çetelerin esiri haline getirilmişlerdir.

Yukarıda çok kısa bir şekilde izah ettiğimiz durum karşısında yandaş basın ve yayın organları ve yandaş sözde sivil toplum örgütleri toplumun hak ve hukuklarını savunma yerine mevcut iktidarın teşkilatları gibi çalışmaktadırlar.

İSTİFA EDİN VE KURULTAYI TOPLAYIN

Türk Milletinin kutsallarının bir bir aşağılandığı bir dönemde özellikle MHP’nin öne çıkıp iktidarın milli yapımızı bozmak isteyen uygulamalarını paramparça etmesi gerekirken maalesef MHP üst yönetimi son derece cılız tepkilerle AKP şovenizmine mahkûm olmuşlardır.

Yaşanan tüm bu olumsuzluklardan kurtulabilmek için mağdur ve mazlum Türk Milleti ve Ülkücü Camia büyük bir beklenti içerisinde ayaklarına takılan prangaları söküp atma ve ‘’KUTSAL BAŞKALDIRI’’YI başlatma heyecanı içerisine girmiştir.

(...)

Başlattığımız ve adına KUTSAL BAŞKALDIRI dediğimiz hareket çerçevesinde ilk olarak mevcut MHP yönetimine seslenmek istiyoruz.

BU SESE KAYITSIZ KALAMAZSINIZ

-Tüzük ve ilgili mevzuat çerçevesinde hiç zaman kaybetmeden olağanüstü genel kurul kararı alınmalı ve genel kurul tarihi kamuoyuna deklare edilmelidir.

-Genel Kurul'a mevcut yönetimin istifasına takiben oluşturulacak geçici yönetimle gidilmelidir."


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Gazi Arkalı 10 yıl önce

Mevcut yönetim
Hemen istifa etmeli.
Ülke elden gidiyor.

Misafir Avatar
MEHMET OZCAN 10 yıl önce

cok geç bile kalindi.bir an önce değişim

Misafir Avatar
bu adam eskiden beri biraz salaktır 10 yıl önce

Yorum yazmak için bu alanı kullanabilirsiniz.

Misafir Avatar
dava adamı 10 yıl önce

evet kurultay yapılsın, devlet bahçeli aday olmasın.şuan görevli parti yöneticileri degişsin.tüm ülkücü kardeşlerim bunu istiyor.bu yönetim misyonunu yitirdi.partiye zarar veriyorlar.parti içi demokrasiyi işletsinler. mhp taze genç kuşaklara emanet edilsin.oy vermeyen kardeşlerim hep yönetim ve başkandan dolayı vermediklerini beyan ediyorlar.sayın başkanım kendinize yakışanı yaparak parti başkanlıgını bırakın. onursal başkanımız olarak halkın ülkücülerin gönlüne tah kurarak hayatınıza devam edin. saygılarımla.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku