Gündem:
MICKEY MOUSE KOSTÜMÜYLE EVLİLİK TEKLİFİ

MICKEY MOUSE KOSTÜMÜYLE EVLİLİK TEKLİFİ

Çankaya Mahallesi Hastane Caddesi'nde bir mağaza hazırlık yapan Samet Karataş, yoldan geçen sevgilisi Sevgi Oruç'u Mickey Mouse kostümlü olarak durdurarak önünde diz çöküp bir demet kırmızı gül verdi. Karataş'ın arkadaşları da konfeti patlatarak genç kızını başının üzerinden gül yaprakları döktü. Karataş daha sonra cebinden çıkardığı tek taş yüzüğü Oruç'a uzatıp evlenme teklifi ederken, caddeden geçenlerde mutlu anı cep telefonlarıyla ölümsüzleştirdi. 'Seni seviyorum Sevgim benimle evlenir misin' pankartının da açıldığı organizasyonda, genç kızın teklifi kabul etmesinin ardından Karataş kostümün üst kısmını çıkartarak Oruç'a sarıldı. Aldığı teklife çok sevinen Sevgi Oruç, "Benim için çok güzel bir duygu. Gülleri uzatınca elinden tanıdım. Çok mutlu oldum" dedi.

Gelecekte aynı yastığa baş koyacağı kadına mutluluk yaşatmak istediğini ifade eden Samet Karataş, "Organizasyon işi yapıyorum. Yıllardır herkes sahilde, bahçede yapıyor. Bende organizasyon sırasında mickey mouse kostümü giyerek yapmak istedim" diye konuştu.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku