Gündem:
MİLLETİN MECLİSİNİN ÖNÜNDE MİLLETE MÜDAHALE
MİLLETİN MECLİSİNİN ÖNÜNDE MİLLETE MÜDAHALE

CHP, ADD ve Ankara Barosu çağrısıyla bugün 13:00'te TBMM önünde başkanlık sistemini de içeren anayasa teklifini protesto etmek için bir araya gelen 100'ü aşkın STK ve sendika temsilcisi burada polisin müdahalesiyle karşılaştı...

TBMM önüne TOMA'lar sevk edildi, polis 'başkanlık sistemine hayır' diyenlere müdahale ediyor.

Meclis Genel Kurulu'ndaki anayasa değişiklik teklifine ilişkin yasa değişikliğini protesto için CHP'nin çağrısı üzerine Güvenpark'ta toplanan grup görüşmelerden az önce Meclis'e yürümek istedi.

Meclis Genel Kurulu'nda yeni anayasa görüşmeleri sürerken Meclis'in dışında da protestolar yaşandı.

CHP'li milletvekillerinin de aralarında bulunduğu, STK üyeleri ve avukatlardan oluşan grup, Meclis Dikmen Kapısı önünde anayasa değişiklik teklifine ilişkin görüşmeleri protesto etmek üzere toplanmak isteyince çevik kuvvet ekipleri, gruba biber gazıyla müdahale etti. 

CHP'li vekiller de yaşanan arbede de arada kaldı. 

Ankara Baro Başkanı Hakan Canduran ve beraberindekilere polis gaz sıkarak uzaklaştırmaya çalıştı. 

CHP'li vekiller Engin Özkoç, Mahmut Tanal, Nefi Kara, Atilla Sertel, İbrahim Özdiş, Murat Emir, Eren Erdem, Necati Yılmaz, Nihat Yeşil, Veli Ağbaba, Sezgin Tanrıkulu, Onursal Adıgüzel ve Ali Şeker'in de aralarında bulunduğu birçok CHP'li vekil de polis müdahalesiyle karşı karşıya kaldı.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku