Gündem:
NEJAT İŞLER'den KÖTÜ HABER
NEJAT İŞLER'DEN KÖTÜ HABER GELDİ

Nejat İşler'in sağ elinde moraran iki parmağı kesildiği bildirildi.

Nejat İşler , 95 günlük yoğun bakım sürecinin ardından geçen Nisan’da taburcu olmuştu. İşler’in sağ el parmaklarında emboli (damar tıkanması) atımına bağlı morarma ve hissizlik meydana gelmişti. Doktorları ünlü oyuncunun parmaklarını kurtarmaya çalışıyordu. Vatan Gazetesi'nden Gülşen Yüksel'in haberine göre İşler'in sağ elindek iki parmağı kesildi.

ÖLÜ DOKU TEMİZLENDİ

Geçen hafta vücudundaki ödem artışı tehlikeli bulunan İşler, 5 saat süren bir operasyon geçirdi. Sağ el iki parmağına ampütasyon yapıldı. Yani iki parmağı kesildi. Ancak parmağın hangi boğumdan kesildiği belli değil. Diğer üç parmağa ise depritman ve greftleme işlemi uygulandı. İşler’in diğer üç parmağındaki ölü dokular derinlemesine temizlenmiş. Buraya vücudunun başka yerinden alınan cilt dokusuyla yama yapılmış. Bu da üç parmağın kurtulduğu anlamına geliyormuş.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Mukadder Arslantas 10 yıl önce

yaşasın da sorun değil.onu seviyoruz ve sağlık diliyoruz.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku