Gündem:
NUSAYBİN'den ACI HABER
NUSAYBİN'den ACI HABER

Nusaybin’de PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi, kazdıkları hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması için 14 Mart’ta başlatılan sokağa çıkma yasağından sonra asker ve polisin müşterek başlattığı operasyon sürüyor.

Operasyon kapsamında bugün saat 11.00 sıralarında Abdülkadirpaşa Mahallesi’nde çıkan çatışmada ağır yaralanan bir uzman çavuş kaldırıldığı Nusaybin Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Nusaybin ilçesinde akşam saatlerinde çıkan çatışmada da bir asker şehit oldu..

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde bugün öğle saatlerinde çıkan çatışma sırasındada Piyade Uzman Çavuş Osman Vurgun’un şehit olmasının ardından ilçede sürdürülen operasyonlarda akşam saatlerinde de Yenişehir Mahallesi'nde PKK'lılarla çatışma çıktı.

Çatışma sırasında PKK'lıların roketatarla düzenlediği saldırıda 4 asker yaralandı. Yaralı askerler Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak durumu ağır olan 1 uzman çavuş doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Nusaybin'de bugün şehit olan askerlerin sayısı 2'ye yükselirken, ilçede çatışmaların yer yer sürdüğü belirtildi.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
mete belen 8 yıl önce

akp nin marifetlerine her gün yenileri ekleniyor.bir şehit daha verdik.bu parti başımızdan gitmeden ülkemizin huzura kavuşması imkansız.

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku