Gündem:
ÖLÜ SAYISI 2'YE ÇIKTI
OKMEYDANI'NDA ÖLÜ SAYISI 2'YE ÇIKTI

İstanbul Okmeydanı'nda dün başlayan ve gece boyu gerginliğin devam ettiği gösterilerde yaşamını yitirenlerin sayısı 2 oldu.

Okmeydanı'nda dün akşam "boru tipi parça tesirli" bir patlayıcının, polislerin bulunduğu yere yakın bir noktada patlaması sonucu ağır yaralanan bir kişi de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bugün yaşamını yitirdi.

Yüzüne isabet eden şarapnel parçaları sonucu ağır yaralandığı belirtilen kişinin yakınları olmadığı için hastaneye "kimsesiz" olarak kaydı yapılmıştı.

VALİ MUTLU: YAŞAMINI YİTİRENLERİN SAYISI 2 OLDU

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada Okmeydanı'nda son durumla ilgili şu bilgileri verdi:

Dün akşam otopsi yapıldı. Otopsi sonrası vücuttan çıkan mermi çekirdeği sonrası balistik inceleme yapılacak. Her şey ortaya çıkarılacak başta ailesi müsterih olsun.

Rahmetli Uğur’un hemen akabinde Okmeydanı’nda yaşanan bazı başka sıkıntılar da oldu.

Orada bazı kişileri ellerinde silahlarıyla ele geçirdik.

Bombalı saldırılar gerçekleşti, polislerimiz ve vatandaşlarımız yaralandı.

Ağır yaralanan bir yaralanan vatandaşımız da maalesef an önce vefat etti. Bomba ile yaralanan bir vatandaşımızı kaybetmiş olduk.Olaylarda hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükselmiştir.

Uğur Kurt’un bugün Okmeydanı’nda saat 15 itibarıyla cenaze töreni yapılacak daha sonra memleketine uğurlanması söz konusu.

Başta cenaze törenine katılacak vatandaşlarımız olmak üzere onları kışkırtmaya yönelik tavırlara karşı onları uyarmak isterim.

Dün akşamdan bu yana ölen vatandaşımızın kimliğini tespit etmeye çalışıyoruz.

Vatandaşımız parça tesirli materyal nedeniyle bugün hayatını kaybetti.

Biri sivil olmak üzere toplam 9 yaralımız var.



Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku