Gündem:
ORANTISIZ GÜÇ 5 METREDEN SIKTI
İŞTE ORANTISIZ GÜÇ İSPATI: "5 METREDEN ATIŞ"

Taksim'e gitmek üzere Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplanan gruplara polis müdahale etti.

GÖSTERİCİLER MOLOTOF ATTI, POLİS TAZYİKLİ SU VE GAZ BOMBALI MÜDAHALEDE BULUNDU

Polisin grupları dağıtmak için TOMA, gaz bombası ve plastik mermi kullandığı müdahale sırasında göstericiler de taş ve molotof kokteyli attıkları görüldü. Gruptaki bazı kişiler de ellerinde sapanlarla polise taş yağdırdı. 

GÖSTERİCİLER HASTANEYE KAÇTI, POLİS KOVALADI

Bu sırada kalabalık bir gösterici grubu hastane bahçesine girdi.Bu sırada polisin gaz kapsüllerinden bazıları hastane bahçesine düştü, bu nedenle o sırada hastanede bulunan vatandaşlar da etkilendi. Hasta yakını olduğu sanılan bir kişi polise tepki gösterdi, hastanede bulananların müdahale ve gazdan etkilendiğini sert bir şekilde söyledi. 

POLİSİN BEKLENMEDİK TEPKİSİ. 5 METREDEN ATIŞ

Çevikkuvvet arasında bulunan bir polis de bu kişiye beklenmedik bir müdahalede bulundu. Elindeki plastik mermi atan silahı yaklaşık 5 metre mesafede bulunan bu kişiye yöneltti ve art arda ateş etti. Bu hareket gösterici olmayan bir çok kişinin tepkisini çekti. 

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku