Gündem:
ÖYLE BİR ATATÜRKÇÜLÜK İCAT EDİYORLAR Kİ!

ÖYLE BİR ATATÜRKÇÜLÜK İCAT EDİYORLAR Kİ!

ADD Genel Merkezi'nin yayınladığı 30 Ağustos çağrısına da değinen Doğu Perinçek "Öyle bir 'Atatürkçülük' icat ediyorlar ki, vatan savaşı AKP’nin savaşı oluyor. Peki bu durumda 'AKP’nin savaşında ölenler', şehit midir yoksa Niyazi midir?  AKP oy toplasın diye ölenlere şehit denebilir mi? Şehit değilse, bu millet niçin onların arkasından göz yaşı döküyor? Ve siz o cenazelere hangi ruh haliyle katılacaksınız?" sorusunu yöneltti.

İşte Perinçek'in o açıklaması;

ATATÜRK’Ü KENDİ SARAYINIZA HAPSEDEMEZSİNİZ!

Cumartesi günü 30 yıllık arkadaşım Mustafa Yılmaz ile konuştum. Oğlu Uzman Çavuş Mehmet Yılmaz, gece Beytüşşebap Ayvalık kırsalından telefon ediyor, “Baba hakkını helâl et, çatışmadayız” diyor.

O çatışmada Yüzbaşı Ali Alkan’ı şehit verdik. Komutanının acısıyla yanan Mehmet Yılmaz kardeşimle ben de telefonla konuştum. Sesinde savaşan Mehmetçiğin metanetini, onurunu ve alçak gönüllülüğünü duydum.

ÜÇ OĞLU DA SİLAH BAŞINDA

Mustafa Yılmaz’ın iki oğlu daha askerde: Alparslan Yılmaz ve Hüseyin Yılmaz. Onlar da Hakkari Çukurca’da silah başındalar.

Mustafa, coşku içinde “üç oğlum da cephede, üçü de bu millete helâl olsun” diyor.

Siz, şimdi Mustafa Yılmaz’ı ve oğullarını “Saray savaşı” yaptıkları için silahlarını yere atıp cepheden kaçmaya ikna edebilir misiniz? Ya da onlara bu savaşın “oy toplamak için” yapıldığını kabul ettirebilir misiniz?

MİLLETİN DUYGULARI

Şehit cenazelerinde bütün millet birleşiyor, tek bir yürek oluyor.

Siz şimdi bu millete, bu savaşın “dağları taşları dövmek için” yürütüldüğünü anlatabilir misiniz?


Halk, olaya son derece sade bakıyor: Bu ülkeyi bölmek isteyen silahlı bir terör örgütü var.  O örgütün arkasında ABD emperyalizmi denen bir dünya devleti var. Türkiye, vatan bütünlüğü için savaşıyor.

SARAYIN DUYGULARI

Bir kısım siyasetçi, gazeteci ve aydınlarımız, bambaşka bir âlemdeler. O kadar ki, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Merkezi, yayınladığı 30 Ağustos çağrısında, AKP’nin iktidar olabilmek için “ülkeyi kana boğduğunu” söyleyebilmektedir. Bu dostlarımıza göre, “ülkeyi kana boğan”, ne Amerika’dır, ne Bölücü Terör Örgütü’dür!


Öyle bir ruh hali içine batmaktadırlar ki, AKP’nin oy toplamaması için, ABD ve PKK’nın başarısına muhtaç hale düşmektedirler. 7 Haziran’da PKK/HDP’yi Meclise sokan kafa, bakalım daha neler icat edecek?


Öyle bir “Atatürkçülük” icat ediyorlar ki, vatan savaşı AKP’nin savaşı oluyor. Peki bu durumda “AKP’nin savaşında ölenler”, şehit midir yoksa Niyazi midir?  AKP oy toplasın diye ölenlere şehit denebilir mi? Şehit değilse, bu millet niçin onların arkasından göz yaşı döküyor? Ve siz o cenazelere hangi ruh haliyle katılacaksınız?


Milletin gerçeğini ve duygularını paylaşamayanlar, kendi saraylarının duvarları içine gömülmektedirler.

MİLLETİ İKNA ŞANSLARI YOK

Asıl “saray savaşı” verenler, vatan savaşını “saray savaşı” diye karalayanlardır. Ama büyük bir hakikat var, hiç kimse Atatürk’ü o sarayın içine hapsedemez.


Sözcü gazetesinin kimi yazarları başlattı bu kara propagandayı. Ama halk onlarla birlikte değil. Cephedeki Mehmetçik, o Mehmetçiğin anası, babası, komşusu, köylüsü, kentlisi, bu millet onlarla birlikte değil. Bu milleti ikna etmeleri şansları da yok.


AKP’YE EN BÜYÜK HİZMET


Vatan savaşını AKP’nin savaşı olarak gösterenler, AKP’ye en büyük hizmeti veriyorlar. 

Önümüzdeki dönem, bu milletle birleşmenin biricik yolu, vatan savaşı mevzisinde kararlı duruştur.

Bu savaş, Türk milletinin savaşıdır.

Bu savaş, ABD emperyalizmine karşı insanlığın ön cephesindeki savaştır.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku