Gündem:
RAHMETLİ BABAM TÜRKEŞ de YAŞASAYDI 'HAYIR' DERDİ!
RAHMETLİ BABAM TÜRKEŞ de YAŞASAYDI "HAYIR" DERDİ!

MHP’li muhalifler, referandumda ’hayır’ kampanyasını Ankara’da başlattı. MHP'li muhalifler, eski yeni vekiller, eski ülkü ocakları başkanlarının oluşturduğu 'Hayır Platformu', Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde buluştu. Salona 'Tek Adama Hayır, Ülkem için Ülküm için Hayır' sloganlarının yer aldığı afişler asıldı. 1800 kişilik salon hıncahınç doldu. Toplantıya MHP’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kızı Çağrı Türkeş de katıldı. Çağrı Türkeş, ''Neden hayır diyorsunuz?'' sorusuna, "Rahmetli babam Türkeş de yaşasaydı hayır derdi. Bu teklif MHP'yi söndürecek bir tekliftir" yanıtını verdi.

TÜRKEŞ: BABAM YAŞASAYDI HAYIR, DERDİ

Muhalifler bugün Ankara'da ’Türk Milliyetçileri Hayır Diyor’ başlığı altında görkemli bir buluşma gerçekleştirdiler. Bu buluşmaya MHP’nin kurucusu ve ilk Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in kızı Çağrı Türkeş de katıldı.

Türkeş, Hürriyet'in ''Neden HAYIR diyorsunuz?'' sorusuna, "Rahmetli babam Türkeş de yaşasaydı HAYIR derdi. Bugünkü MHP yöneticileri de evet diyemezdi. Ülkemizin selameti için partimizin ayakta kalabilmesi için hayır diyorum. Bu teklif MHP'yi söndürecek bir tekliftir" yanıtını verdi. 

Türkeş, "Ama kardeşiniz Tuğrul Türkeş de evet diyor" sorusuna ise, "Ona dua ediyorum. Aslına rücu etsin inşallah" karşılığını verdi. 


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku