Gündem:
REKTÖR'E BIÇAKLI SALDIRI
REKTÖR'E BIÇAKLI SALDIRI

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi girişindeki kantin, işletmeci olan E.E. ve H.T. tarafından iddiaya göre hiç bir yerden izin alınmadan genişletildi. Bunun üzerine üniversite yönetimi de kantinin yıkılması kararını aldı. İşletmeciler E.E. ve H.T. dün akşam güvenlik görevlilerine 'misafir' olduklarını söyleyerek üniversite yetkililerinin kaldığı lojmanların girişinde beklemeye başladı. Saat 23.00 sıralarında lojmandaki dairesine gitmek üzere giriş kapısına gelen Rektör Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ ile onu bekleyen E.E. ve H.T. arasında, sözlü tartışma başladı, ardından arbede çıktı. 

Görgü tanıkları, işletmecilerden E.E.'nin, üzerindeki bıçağı çekerek Rektör Prof. Dr. Demirdağ'a savurduğu ancak özel güvenlik görevlisi Özcan Akyurt'un kendini Prof. Dr. Demirdağ'a siper ettiğini ve bıçağın da güvenlikçi Akyurt'un başına saplandığını söyledi. Kapıda görevli diğer özel güvenlik görevlilerinin de müdahalesiyle kantin işletmecisi 2 saldırgan, etkisiz hale getirildi.

Olayda özel güvenlikçi Özcan Akyurt başına saplanan bıçakla ağır yaralanırken, Rektör Prof. Dr. Kutbettin Demirdağ, gözüne aldığı yumrukla, diğer 2 saldırgan da arbede sırasında aldıkları darbelerle hafif yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırılan özel güvenlik görevlisi Özcan Akyurt, yoğun bakıma alınırken, ayakta tedavi edilen diğer yaralılar taburcu edildi.

Güvenlik güçleri tarafından ifadeleri alınan saldırganlardan H.T., serbest bırakılırken, özel güvenlikçi Akyurt'un ağır yaralanmasına sebep olan E.E. ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku