Gündem:
RENNAN HOCA NİHAYET SERBEST
RENNAN HOCA NİHAYET SERBEST

Prof.Dr. Rennan Pekünlü, tahliye oldu.

Rennan Pekünlü'nün saat 15:00 sıralarında tahliye edilmesi bekleniyordu.

Prof.Dr. Rennan Pekünlü Danıştay ve YÖK kararlarını uyguladığı için 2 yıl 1 ay hapis cezası almış ve 27 Kasım 2014’te Foça Açık Cezaevi’ne teslim olmuştu.

Pekünlü’nün cezaevinde bulunduğu süre içerisinde çok sayıda demokratik kitle örgütü, öğretim üyesi, sanatçı ve toplumun birçok kesiminden yurttaşların katılımıyla Rennan Pekünlü Komitesi kurulmuştu. 

ulusalkanal.com.tr'ye konuşan Prof. Dr. Pekünlü'nün avukatı Fatih Ülkü, 14.00'teki karşılama töreninin yapılmayacağını, akşam 18.00'de İzmir Barosu Konferans Salonu'nda Yılın Direnen Bilim İnsanı Ödülü'nü almak için etkinlik düzenleneceğini söyledi.

Dava süreci boyunca çalışmalar yürüten Rennan Pekünlü Komitesi 16 Nisan Perşembe günü saat 18.00’de İzmir Barosu Konferans Salonunda Prof. Pekünlü’ye ‘Yılın Direnen Bilim İnsanı’ ödülü verilecek.





Ulusal Kanal
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku