Gündem:
SAF DEĞİLİZ NE OLUP BİTTİĞİNİ BİLİYORUZ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün görev süresinin bitimine 9 gün kala verdiği ikinci veda resepsiyonuna eşi Hayrünnisa Gül'ün verdiği mesajlar damga vurdu. Abdullah Gül'ün üzülmemesi için gazeteleri kaldırıp interneti kapattırdığını söyleyen Hayrünnisa Gül, "Bugün yaşadıklarım beni 28 Şubat'tan daha fazla üzdü" diye konuştu.

Hayrünnisa Gül, Abdullah Gül'ün kibarlığından dolayı yaşananları dile getiremediğini kaydederek "Neler yazıldığını gördük, neler söylendiğini duyduk. Abdullah Bey kibarlığından söyleyemiyor, ben söyleyeyim. Gazetelerde son dönemlerde yazılanlardan dolayı kırgınız.

Çok büyük haksızlığa uğradık. Bugün yaşadıklarım beni 28 Şubat döneminde28 şubat dönemi, yaşadıklarımdan daha fazla üzdü. Hatta Abdullah Bey, Köşk'e çıkarken başörtümden dolayı söylenenlerden daha fazla üzüldüm.

Saf değiliz, ne olup bittiğini biliyoruz. Abdullah Bey ben üzülmeyeyim diye, gazete kupürlerini kaldırttı, interneti bile kapattırdı. Ama ben her şeyin farkındayım. Bu bir turnusol dönemi. Bize büyük yanlış, haksızlık yapıldı" ifadeleri kullandı.

O GAZETECİLERİN ELİNİ SIKMADI

Öte yandan Hürriyet'ten Deniz Zeyrek'in haberine göre; Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül, resepsiyona katılan bazı gazetecilere açıktan tepki gösterdi. Yenişafak Gazetesi Yazarı Abdülkadir Selvi’ye “Sana çok kızgınım” diyen First Leydi, Selvi’nin elini sıkmadı. Hayrünnisa Gül, eşi ile fotoğraf çekilen gazeteciler arasında yer alan ATV Temsilcisi Mehmet Akarca’yı da eleştirdi.




ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku